cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

trma in nočno spanje

clock-img

29.12.2007, 19:06

clock-img

barbyp

pencil-img

5

moj sinček je bil sedaj star 16 mesecev in je grozno trmast.Kadar mu nekaj ne uspe ali mu kaj prepovem se mi začne metati na tla in z glavo udarjati nazaj in sploh ne zna nehati najde veliko kotov da se udarja z glavo.Ne vem kako naj mu to preprečim če mu lepo razložim me ne posluša, če pa ga pustim je še slabše,bojim se da ne bo imel kakšne posledice ko se tako udarja z glavo.Potem imamo problem s spanjem, zmeraj zaspi zraven mene in kar naenkrat pade v jok sploh ga ne morm umiriti in to je čez celo noč,zbudi se najman 4x tako da zelo malo spimo.Že čisto sem obupala,da bo kdaj bolje.A ima katera iste probleme kot jaz ali podobne izkušne?
Lp

clock-img

29.12.2007, 19:19

clock-img

eya

pencil-img

4615

Pri nas je tudi tam nekje od 12.-18. meseca imel obdobje, ko se je ob tem, če mu kaj ni uspelo, začel butat s čelom od tla. Mi smo poskušali s preusmeritvijo pozornosti na kaj drugega. Je pa minilo samo po sebi.

clock-img

29.12.2007, 20:58

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

To dajo bolj ali manj vsi otroci skoz priblizno v tem obdobju. Jaz ga ignoriram, poskrbim samo za to, da se ne more poskodovati. Preverjeno najhitreje ucinkuje (pri prvem sem se sekirala in ga poskusala prepricevati, ampak tak mali se ne razume, vsaj ne na tak nacin, da bi kaj zaleglo).

clock-img

30.12.2007, 00:34

clock-img

lex

pencil-img

6532

mine slej ko prej, tud nočno jokanje, pa se trma pokaže drugjeuser posted image user posted image

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

clock-img

21.01.2008, 19:19

clock-img

incabinca

pencil-img

668

barbyp - kot bi jaz tole napisala.... pri nas je razlika samo v tem, da sicer zaspi sam bp, ponoči pa se zbuja in joka in joka in z nilemer se ga ne da potolažiti... :S

Kaj naredit? Nimam pojma.... Jaz ga običajno zignoriram, čeprav je zaradi tega metanja po tleh in butanja z glavo mal težko... Včasih mi ga uspe preusmerit drugam, najbolj pogosto s tem, da mu kaj začnem peti, pa ploskati zraven...
Parkrat je tudi že pomagalo, da sem ga enostavno odnesla (recimo iz kuhinje v dnevno) in pustila da je tam odtrmaril ta svoje, pol je pa sam nazaj prišel...

Je pa fajn vedt, da nisem edina s takimi problemi...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem