cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

trese se

clock-img

22.04.2006, 22:56

clock-img

Anonimen

Mene pri mojem 17mesečnemu otroku nekaj resno skrbi in me zanima laično mnenje. Skoraj vedno, ko se zbudi, se trese. Kaj bi to lahko pomenilo? A bi mogoče morala biti na kaj bolj pozorna?
Srčno upam, da to ni nič hudega.

clock-img

22.04.2006, 22:59

clock-img

Anonimen

Čisto laično, res, tudi sama opažam zadnje leto, da se včasih po popoldanskem počitku tresem, malo, največ pol minute, na zunaj se ne vidi, znotraj pa drhtim.

clock-img

23.04.2006, 00:12

clock-img

Divja vijolica

pencil-img

293

Ja enako, star je 16 mesecev. Jaz mislim, da ga pač zebe, in traja nekaj časa da se telo ogreje.

clock-img

23.04.2006, 09:00

clock-img

Anonimen

Prvič slišim, mene bi skrbelo in bi povedala pediatrinji.

clock-img

23.04.2006, 11:02

clock-img

srki

pencil-img

9222

Tudi jaz to prvič slišim, če bi bil star par mesecev, bi še nekako razumela, zdaj pa bi tudi jaz na tvojem mestu vprašala pediatrinjo. Upam, da ni nič narobe.

clock-img

23.04.2006, 11:15

clock-img

Anonimen

moja pa rata vijolčna v usta in roke..js mislm da jih zebe. mene tut zna zebst tut po pol ure in se kr tresem če spim kdaj popoldne

clock-img

23.04.2006, 14:13

clock-img

Anonimen

Tudi jaz to prvič slišim, če bi bil star par mesecev, bi še nekako razumela, zdaj pa bi tudi jaz na tvojem mestu vprašala pediatrinjo. Upam, da ni nič narobe.

Ja, pa vedno, ko imamo pregled, pozabim. Pa si rečem, da bom naslednič. Skrbi me zato, ker se mi ne zdi, da je to od mraza, pač se zelo bojim, da ne kaže nevroloških motenj. Ja, in me ponovno grabi panika.

clock-img

23.04.2006, 14:29

clock-img

Anonimen

A pa se sam zbudi, a ga ti zbudiš? Ker Tibor včasih ponoči, ko kaj sanja in grem k njemu, se niti ne zbudi, pa se tudi kar nekako trese. Ampak to se dogaja v spanju, ko ni zbujen. Mogoče tvoj otrok tudi še ni popolnoma prebujen.

clock-img

23.04.2006, 19:38

clock-img

firbcna

pencil-img

39

Lara, mene bi malo zaskrbelo to pomodrenje ustnic in rok. Jaz mislim, da bi tudi ti morala povedat pediatriji za to. Pomanjkanje kisika? 

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem