cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

trda peresnica na 1 zadrgo

clock-img

19.08.2011, 13:54

clock-img

ruby19

pencil-img

146

Kje se dobijo trde peresnice na samo 1 zadrgo? Namreč take najbolj priporočajo, po trgovinah pa vidim samo take na 2 ali celo 3 zadrge. Hvala!

clock-img

19.08.2011, 17:44

clock-img

Adelina

pencil-img

962

A torbo predvidevam že imate. Ker sicer so v kompletu s torbo ponavadi take na eno zadrgo, pa še kakšna vrečka za copate in denarnica je zraven v istem motivu kot torba. Sicer je lani imel veliko izbiro šolskih potrebščin (tudi peresnic) Leclerc, letos sem bila sicer nad izbiro malce razočarana, ampak ne vem kako je s peresnicami, ker nisem gledala, lahko pa preveriš, če si kje blizu. Pa Interspar ima ponavadi tudi ok. izbiro.

clock-img

19.08.2011, 17:58

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

Akta ima tako na 1 zadrgo, prazno.

TUKAJ joj, vidim, da ni več v prodaji

TALE pa je

Prodajajo tudi v DZS, pa modro (shark) sem videla v Mullerju.

< Sporočilo je popravil *bubi* -- 19.8.2011 17:59:10 >

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

clock-img

19.08.2011, 21:11

clock-img

Nika v službi

pencil-img

5222

Mi smo najprej kupili neko, celo precej drago, peresnico na 1 zadrgo, pa smo jo naslednji dan nesli nazaj, ker je bila čisto neprimerna. Ko smo namreč vanjo poskušali zložiti vse barvice in flumastre, radirko in vse, kar je predvideno v njej, se je komaj zaprla, tako je bilo vse nabutano v njej. In smo jo nesli nazaj ter vzeli tako z 2 zadrgama. Priporočam predvidnost pri izbiri.

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

clock-img

19.08.2011, 22:34

clock-img

mojčca

pencil-img

2260

Mi smo kupili tako, sem pa gledala ceno in je tole ful ugodno (v DZS-ju je 30 EUR)

http://www.mimovrste.com/artikel/3790679243/peresnica-scout-black-john

Bodite prijazni z vašimi otroki,
kajti oni so tisti,ki vam
bodo izbrali doma za ostarele

clock-img

20.08.2011, 12:26

clock-img

ruby19

pencil-img

146

Hvala, punce! Upam, da se bo kaj našlo. Nika v službi, katere znamke pa je bila tista peresnica na eno zadrgo, v katero se ni dalo dat vsega lepo noter? Da ne bomo take kupovali. Kaj pa ostali, ki ste kupili take na 1 zadrgo, a ste vse lahko lepo spravili noter?

clock-img

20.08.2011, 19:58

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

Moj bodoči šolarček je dobil tako v ompletu s torbico. Not sem mu dala samo barvice in svinčnike + radirko + šilček +eno malo ravnilce je že bilo not, ki pa itak ni uporabno

Se pa samo razpre, nima potem še dodatnih zavihkov.

clock-img

22.08.2011, 22:33

clock-img

Nika v službi

pencil-img

5222

IZVIRNO SPOROČILO: ruby19

Hvala, punce! Upam, da se bo kaj našlo. Nika v službi, katere znamke pa je bila tista peresnica na eno zadrgo, v katero se ni dalo dat vsega lepo noter? Da ne bomo take kupovali. Kaj pa ostali, ki ste kupili take na 1 zadrgo, a ste vse lahko lepo spravili noter?

Ej, ne vem znamke, če se dobro spomnim, je bila neka muca gor (pa ne Hello Kitty), so pa imeli iz iste serije tudi torbe, vrečke za copate, itd. Kupila v DZS-ju, osnovna barva je bila roza v kombinaciji s črno.

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

clock-img

23.08.2011, 13:13

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

user posted image

< Sporočilo je popravil *bubi* -- 23.8.2011 13:14:20 >

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem