cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

trak za nošenje, ipd po 1 letu?

clock-img

12.11.2007, 09:00

clock-img

frufru

pencil-img

2857

A mi lahko poveste, tiste, ki ga imate, kako otroka zavežete, ker naš ni tudi sekunde pri miru in mi vse demolira. V bistvu bi ga rada dala zadaj ali na bok, ker spredej ne more tako na okoli gledat, potem pa  tako rita, da je po kakšni minuti treba vse popravituser posted image user posted image

clock-img

12.11.2007, 09:07

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

Pri nas ni šlo, tako da ga zdaj nosim večinoma v nahrbtniku, kadar ga moram ravno nesti. Pa še tam se mi je začel ven pulituser posted image . Star je pa 16 mesecev in težek ko kuglauser posted image .

clock-img

12.11.2007, 15:25

clock-img

shooo

pencil-img

728

po enem letu je sem jo nosila v pouchu na boku in par kart na hrbtu v traku. problem je bil predvsem v tem da je nisem znala prav zavezati.zmiraj sem imela obcutek da jo bo nazaj prekucnilo. na boku v pouchu je bilo veliko boljse. pa se hitro gre not in ven.
lp

23.1.06-Neža
21.4.08-?

clock-img

12.11.2007, 21:40

clock-img

Kaštrun

pencil-img

668

IZVIRNO SPOROČILO: Jančika RR

Pri nas ni šlo, tako da ga zdaj nosim večinoma v nahrbtniku, kadar ga moram ravno nesti. Pa še tam se mi je začel ven pulituser posted image . Star je pa 16 mesecev in težek ko kuglauser posted image .

jao jančika, ti ga pa pihneš. ej, sem se prav na glas začela smejat. user posted image  user posted image

Otroci ne vedo, kako radi jih imajo njihovi starši,
in tega tudi nikoli ne bodo vedeli, dokler se ne bo
nad temi starši zagrnil grob ali dokler
ne bodo imeli svojih lastnih otrok.

clock-img

13.11.2007, 09:52

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem