cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

trajekt rab

clock-img

15.07.2010, 14:03

clock-img

miška1

pencil-img

76

Gremo na rab in me zanima če kontrolirajo višino avta. Na avtu bomo namreč imeli kolesa. ter dolžino prikolice imamo namreč brako prikolico in se mi ne sanja pod kaj naj bi spadala za plačilo trajekta

lp

clock-img

15.07.2010, 18:50

clock-img

alamar

pencil-img

121

Važna je dolžina ne višina.

prikolica do 3m
http://www.avtokampi.si/trajekti.asp?drzava=2&destinacija=12&linija=20

clock-img

16.07.2010, 13:40

clock-img

viv_

pencil-img

9144

Važna je tudi višina, ker na ene dele ladje enostavno ne moreš zapeljat s kolesi na strehi.

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

clock-img

16.07.2010, 14:16

clock-img

alamar

pencil-img

121

Zato pa so na vsakem trajektu majstri, da te usmerjajo in pravilno razporejajo...

clock-img

16.07.2010, 17:47

clock-img

viv_

pencil-img

9144

Ja, ampak glede na višino vozila tudi ustrezno plačaš. Mi smo lani za Korziko doplačali, ker je bil avto visok čez 1,9m - smo imeli na enoprostorcu trugo. Torej višina je važna.

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

clock-img

16.07.2010, 18:46

clock-img

špelin@

pencil-img

16873

Razredi po dimenzijah so tule: http://www.amzs.si/?podrocje=262&drzava=14&destinacija=12&linija=19

Glede na naše izkušnje ni problema, kar se višine tiče. Šli smo s trajektom s Krka na Cres. Lani smo imeli na strehi karavana kolesa in smo še vprašali, ker nas je skrbelo glede te višine. Odgovor je bil, da ne glede na kolesa na strehi spadamo v sklop: "Vozilo (do 9 sedežev; do višine 2.00 m in do 5.00 m dolžine)". Ko zapelješ na trajekt, te pa prijazni fantje itak usmerijo tja, kjer s kolesi ne "zapneš" user posted image

clock-img

16.07.2010, 18:52

clock-img

alamar

pencil-img

121

IZVIRNO SPOROČILO: viv RR

Ja, ampak glede na višino vozila tudi ustrezno plačaš. Mi smo lani za Korziko doplačali, ker je bil avto visok čez 1,9m - smo imeli na enoprostorcu trugo. Torej višina je važna.

Kdo govori o Korziki? Tema je o trajektu na Rab in Jadrolinija nima tega na ceniku.user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem