cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

torba

clock-img

08.09.2007, 22:13

clock-img

zirafa76

pencil-img

811

povejte mi punce, kakso torbo priporocate za dvojcke..tako, ki so prav za dvojcke al je enojna dosti, ali nahrbtnik al????

hvala....................

p.s.mi smo se doma ampak tik pred...ze imam krce in spremljajo moje popadke in MV.....................v 32 tednu

PONOSNA MAMICA MALEGA DOMINIKA 01.02.2010, IZABELE 16.10.07 TER MOJEGA ANGELCKA SOFIJE 16.10.07-04.11.07, KI BO ZA VEDNO OSTALA V MOJEM SRCKU IN MOJA PUNCKA

clock-img

09.09.2007, 08:24

clock-img

LIDJOČKA

pencil-img

276

Jaz uporabljam nahrbtnik, ki sem ga uporabljala že pri prvi, ni nič posebnega, le ko sta bili še bolj majhni je bil nabito poln, zdaj pa vse manj user posted image

clock-img

10.09.2007, 11:31

clock-img

emaa

pencil-img

7450

Mi imao enojno torbo, na začetku je bila pač malo bolj nabasana, pa še zdaj je kdaj. 

clock-img

10.09.2007, 13:25

clock-img

Jesica

pencil-img

73

Jaz imam kar en ruzak, tisti dojenčkov nahrbtnik od Nivea, sem ga dobila za darilo. Za plenice, kako rezervno cunjo je. Če pa vzamem še hrano s sabo, je pa gužva. Ne dojim in rabim flaške in termosko.

clock-img

10.09.2007, 13:28

clock-img

emaa

pencil-img

7450

Jaz sem to vse stlačila v torbo, se človek kar znajde. Zdaj imao pa notri plenice, rezrvne slinčke, kaj za preobleč, dve flaški in še pollitrsko plastenko pijače za dotočit. 

clock-img

11.09.2007, 11:52

clock-img

CUKRČEK

pencil-img

4802

Jaz imam tudi kar navadno torbo od Nivee. PA mi je čisto dovolj prostorna za dvojčka + še starejšo hčer, za katero je tud treba vedno kaj vzet s seboj. 

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem