cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

toplice

clock-img

16.08.2011, 13:33

clock-img

0509d

pencil-img

42

Ali pozna kdo kakšen poceni apartma pri kakšnih toplicah v Sloveniji?  Bi šli za kakšne 3-4 dni od pon.- čet.

Hvala.

clock-img

16.08.2011, 14:01

clock-img

luka jan

pencil-img

1799

IZVIRNO SPOROČILO: 0509d

Ali pozna kdo kakšen poceni apartma pri kakšnih toplicah v Sloveniji?  Bi šli za kakšne 3-4 dni od pon.- čet.

Hvala.

Koliko pa je zate poceni app? Sprašujem tako informativno, da ti lažje svetujemo.user posted image

clock-img

16.08.2011, 14:17

clock-img

sončnica14

pencil-img

255

V Aqualuni v Podčetrtku je tik ob bazenih kamp in hiške ("kontejnarji", brunarice, zidane hiške - različno).  Nisem čisto prepričana ampak mislim da so najcenejši cca 55 € /dan - v tej ceni je najem in kopanje za 4 osebe - vstop na bazene je možen 2 x dnevno). Glede na to, da je notri vključeno kopanje v Aqualuni se mi zdi to ugodno, saj drugače samo kopanje za eno družino znese cca 30 €.   

clock-img

17.08.2011, 10:29

clock-img

luka jan

pencil-img

1799

V Čateških je najem hiške za 5 oseb in 5 kart za kopanje 55 eurov. Sicer je hiška od Mlinotesta in do septembra zasedana, ampak cena se mi pa zdi zelo ugodna.user posted image

clock-img

17.08.2011, 14:05

clock-img

josephine27

pencil-img

2570

V Čateških je najem hiške za 5 oseb in 5 kart za kopanje 55 eurov. Sicer je hiška od Mlinotesta in do septembra zasedana, ampak cena se mi pa zdi zelo ugodna.user posted image

a oddajajo tud zunajim? imaš mogoče kakšen kontakt na koga se je treba obrnit?

clock-img

17.08.2011, 14:43

clock-img

luka jan

pencil-img

1799

ja, oddajo tud zunanjim. Vsaj meno so, pa nisem tam zaposlena.

05 3644508, ga. Janja Polanc

Upam, da sem ti pomagala.user posted image

clock-img

17.08.2011, 14:51

clock-img

suzolinka

pencil-img

353

V Olimjah oz. 1 ovinek pred njimi imaš točno nasproti zunanjih bazenov apartmaje sole. Mi že več let hodimo k njim. Apartma za 4 stane 40 EUR. Karte za bazen so samo za otroke od 5.leta naprej. Drugače pa v apartmaju dobiš tudi kartico, s katero lahko na bazenih uveljavljaš popust
http://www.sole.tc/

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem