cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

toplice-kdaj po abraziji?

clock-img

03.08.2007, 11:52

clock-img

noti

pencil-img

1

Pozdravljene! Žal sem tudi jaz ene izmed tistih, ki so pred kratkim doživele razočaranje. Pred tremi tedni sem imela abrazijo.Še vedno sem zelo žalostna. Za sprostitev bi si privoščila malo razvajanja v toplicah, pa me zanima kdaj po abraziji je dovoljeno plavanje v zaprtih bazenih in savnanje? Nebi rada staknila kakega vnetja. Hvala vam!

clock-img

03.08.2007, 12:30

clock-img

Anonimen

Mislim, da je treba počakati od 4-6 tednov. J
az sem po laparoskopiji morala čakati 1 mesec, prav tako na spolni odnos. To je pa podobna reč, ker v obeh primerih "šarijo" po tebi.

Srečno.

clock-img

03.08.2007, 12:54

clock-img

kodrana

pencil-img

1773

meni je bilo rečeno po abraziji, naj se en kopam in nimam spolnih odnosov dokler traja izcedek.. ker ko ga ni več pomeni, da sluznica ne krvavi več in je manjša možnost infekcije.
odloči se sama, po moje je po treh tednih že ok, lahko pa še kak teden počakaš.
srečno.

sanje so se uresničile..
13. 5. 2008 sva dobila najlepše darilo.. Taro
26.10. 1010 pričakujemo še en zakladek.

clock-img

03.08.2007, 12:58

clock-img

Tiamo

pencil-img

3782

jaz sem bila po 1 tednu že v vodi oz. se namakala v Čateških....po kopanju vedno tuširanje z intimnim milom in preoblačenje kopalk!!! Pa ogibala sem se bazenov z vročo oz. vodo s višjo temp., pa v jakuzi nisem šla. Na sem bila potem čez dva meseca že noseča in zdaj imam zdravo punčko.

clock-img

03.08.2007, 19:11

clock-img

natasarobi

pencil-img

1391

meni so rekli, da naj se ne kopam (v bazenih/morju,...), da ne bo pomote vsaj 6 tednov oz. do prve menstruacije

lp,

clock-img

03.08.2007, 19:12

clock-img

natasarobi

pencil-img

1391

nerodno postavljen zaklepaj - se opravičujem

clock-img

03.08.2007, 19:22

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: natasarobi

meni so rekli, da naj se ne kopam (v bazenih/morju,...), da ne bo pomote vsaj 6 tednov oz. do prve menstruacije

SE STRINJAM, KAJTI TISTO PRVO ŠE NI MENSTRUACIJA, M PRIDE PO 4-6 TEDNOV KASNEJE. MENI SO REKLI, DA ČE PRIDE DO INFEKCIJE JE LAHKO HUDO, KER LAHKO DOBIŠ NEKE IZRASTLINE V NOTRANJOSTI IN IMAŠ POTEM LAHKO PROBLEME Z ZANOSITVIJO. SEVEDA NI PA NUJNO, JE PA SIGURNO BOLJŠE SE PREJ MALO POPAZIT, KOT PA POTEM OBJOKOVAT.

SREČNO IN LP.

clock-img

03.08.2007, 19:29

clock-img

natasarobi

pencil-img

1391

Ja, res se lahko zgodi kaj resnejšega. Jaz sem se ful pazila, pa sem kljub temu dobila vnetje po 10 dneh - ful sem zaćela krvaveti in sem morala jest antibiotike. Ena punca s katero smo bili skupaj v bolnici je tudi dobila vnetje in to tako hudo, da je morala oditi še za en teden v bolnico.

Res se ni za hecat - eno so bolj občutljive, druge manj.  

clock-img

17.01.2008, 19:48

clock-img

Joob

pencil-img

563

Dejte prosim povedat koliko časa po abraziji ne smeš hoditi v savno? Na gin.urgenci so mi priporočali da počakam 1 menstruacijo...dr.Pušenjak pa svetuje dva tedna po abraziji. Kaj zdej?user posted image

Velik problem spremeni v majhnega, majhnega v nikakršnega....

clock-img

18.01.2008, 09:23

clock-img

...Martina...

pencil-img

381

Jaz sem po 3 tedni po ss že začela hodik k aerobiki. Malo bolj na izi, a mi je ful pašalo. V savno bi tudi že takrat lahko šla.
Vseeno pa vpr. za nasvet g.

srečno.

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem