cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

tokrat ne knjiga, ampak film

clock-img

28.08.2006, 09:26

clock-img

KIRA

pencil-img

4944

ne vem, pod kero temo bi to bolje pasalo...
gleda kera sedaj filem "Randevouz im jensitz" sedaj (pričetek ob 9.00) na PRO7 ???
sprašujem ker je to en mojih "favourite movies". sem ga že 100x gleda, pa bi ga še. ... dobro ponazori kaj se dogaja "po smrti" z nami itd...

bistvo filma: g. **** umre v prometni nesreči. po smrti se znajde v "judgement city", kjer mu kao sodijo o njegovem življnju - v glavnemm odločajo, če je v življenju dovolj napredoval, da se lahko pomakne na višjo stopnjo zavesti, ali pa se mora vrniti na zemljo in se tam še kaj naučiti.... v glavnem moški je en povprečnež in v žviljenju se bori proti strahu... skoraj bi ga poslali nazaj. ampak tam sreča eno prikupno  "umrlo", kijo igra meryl streep in se zaljubita. inzanjo nekaj reskira ter premaga svoj strah in na podlagi tega lahko napreduje....user posted image

LP

< Sporočilo je popravil KIRA -- 28.8.2006 9:32:40 >

clock-img

28.08.2006, 09:33

clock-img

živa

pencil-img

2366

Draga Kira, FILM. In ne, žal ga ne gledam in sploh ne poznam. Moja nemščina tako škripa, da ušesa bolijo.

Lp,

živa

clock-img

28.08.2006, 09:37

clock-img

KIRA

pencil-img

4944

ne vem kaj si pol sploh hotela povedat. da sem naslov napisala narobe??? kot vidiš sem post še popravljala..... zaradi ene tipkarske napake si zdajle šla tole pisat, ma bejž no....

clock-img

29.08.2006, 13:54

clock-img

bobek05

pencil-img

2795

KIRA, sem že gledala film, ampak konec pa ni srečen, kajne? Mislim reči, nista skupaj...

Najin sonček Anej se je rodil 16.6.2005.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem