cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

to ni zame

clock-img

17.04.2007, 11:48

clock-img

Anonimen

..v glavnem..v soboto odpotujem z avtodomom malo po Evropi in seveda je nujna športna oprava....ki je do tedna nazaj nisem imela.user posted image   Moja garderoba je vsebovala 1 kavbojke , 1 športno tanko majčko belo, eno felpo s kapuco...in 1 merelke...Grem lepo v šoping, vzamem tamalo bratovo s sabo (15 let) in...pridem domov s: 3 kargo hlačami, 2 športnimi čevlji, 1 zlatimi balerinkami (ne vem kaj bom z njimi) , 6 majčkami (onyx, esprit), 1 jopčko s kapuco, 1 trenirko, 1 kavbojkami....
In zdaj imam slabo vest....pa kaj bom z vsem tem.....Prej so mi zadostovale 1 kavbojke za 2 leti....Za v službo ne morem ponosit, za prosti čas pa...saj ga nimam toliko..user posted image
Skratka, kako ve kombinirate  garderobo za v službo in tisto za prosti čas, pa za doma, pa za nedeljski izlet...

Pozdrav, A.

clock-img

17.04.2007, 11:58

clock-img

marsovcek

pencil-img

304

Kavbojke, kavbojke,...... zgornji del pa je odvisen od priložnosti, imam že s tem problem. 

Ti si moj b..

clock-img

17.04.2007, 12:16

clock-img

Pajaca

pencil-img

2154

Glede na to, da se nam v službi ni treba rihtat so men kargo hlače čist primerne za v službo, pa majčka zraven pa je. Drgač pa tud čez vikende grem kam na izlet, pa se to ponosi, pa za popoldan ko se grem z otroci okol potepat so take hlače čist primerne.

clock-img

17.04.2007, 12:20

clock-img

Anonimen

Jaz nosim kargo hlače tudi v službo. Enako kavbojke. Zakaj pa ne? Kargo hlače so eden izmed mojih najljubših kosov oblek (ogromno skrijejo)user posted image user posted image user posted image user posted image . Pa gor eno majčko in jopico, pa sem gotovauser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

17.04.2007, 12:33

clock-img

tanikaa

pencil-img

8637

IZVIRNO SPOROČILO: raho

Jaz nosim kargo hlače tudi v službo. Enako kavbojke. Zakaj pa ne? Kargo hlače so eden izmed mojih najljubših kosov oblek (ogromno skrijejo)user posted image user posted image user posted image user posted image . Pa gor eno majčko in jopico, pa sem gotovauser posted image user posted image user posted image user posted image

Isto. user posted image  Še najbolj se strinjam in podpišem pod: ogromno skrijejo user posted image

Je** se mi za vse in vsakogar.

clock-img

17.04.2007, 12:34

clock-img

Felicity

pencil-img

4257

Adelaide - kje pa si nakupovala, pri nas ali v Italiji?

Drugače pa jaz nosim kavbojke, tako v službi, kot na nedeljskem izletu.user posted image  
Pa tudi za druge priložnosti. Odvisno kako kombiniram z zgornjim delom (srajca, top, navadna majica, top/suknjič, na 100 in en način).

Kargo hlače pa moram še nabavit, ma mi nekako manjka volje za it po trgovinah.

clock-img

17.04.2007, 12:43

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: raho

Pa saj sama ne vem zakaj ne.....mogoče javna uprava pa to. Raho, kaj misliš , da kargo hlače res skrijejo ? Meni se zdi da odkrijejo user posted image , za skrivanje uporabim črne hlače ravnega kroja, brez žepov...
Moram premislit....ko pridem z dopusta, bom šla en dan lepo v službo takšnale: kargo hlače (zeleno-kakaste) , zlate balerinke, zeleno kakasta majčka z zlatim potiskom (ma kam sem gledala)..pa vam javim komentarje user posted image

clock-img

17.04.2007, 12:45

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Felicity

Adelaide - kje pa si nakupovala, pri nas ali v Italiji? v Italiji, nekaj pri nas

Drugače pa jaz nosim kavbojke, tako v službi, kot na nedeljskem izletu.user posted image  
Pa tudi za druge priložnosti. Odvisno kako kombiniram z zgornjim delom (srajca, top, navadna majica, top/suknjič, na 100 in en način). - ma jaz se ne počutim lih dobro v kavbojkah

- po mojem si resno bolna- hecam se user posted image user posted image user posted image

clock-img

17.04.2007, 12:51

clock-img

romy

pencil-img

580

Lahko samo vprašam kakšne so kargo hlače?

clock-img

17.04.2007, 12:51

clock-img

Felicity

pencil-img

4257

IZVIRNO SPOROČILO: adelaide

IZVIRNO SPOROČILO: Felicity

- po mojem si resno bolna- hecam se user posted image user posted image user posted image

Veš da sem mislila isto, nekaj ne štima.user posted image
Mogoče previsoke temperature za ta časuser posted image

Upajmo da me kmalu mine, ker če ne mi bo ostalo preveč denarja.user posted image

clock-img

17.04.2007, 12:54

clock-img

Felicity

pencil-img

4257

romy
nekaj v tem stilu (ma vseh dolžin)
user posted image

clock-img

17.04.2007, 12:55

clock-img

Anonimen

evola, ti je že feličita odgovorila kaj so kargo hlače...

clock-img

17.04.2007, 12:57

clock-img

romy

pencil-img

580

ups.....user posted image  saj da ne bo katera mislila da sem iz džungle doma, ampak res nisem vedla da se jim tako reče, oz. morda sem že slišala, pa saj ne vem več user posted image
Ja, so pa cool.

clock-img

17.04.2007, 12:57

clock-img

Anonimen

Mogoče previsoke temperature za ta časuser posted image

S tem vremenom res ne vem kaj bo....julija že jesen user posted image  Pa itak vsemoj spomladanske cote ne bom mogla ponosit - jaz sem že poletna (sandali , kratki rokavi)

clock-img

17.04.2007, 14:27

clock-img

srki

pencil-img

9222

Meni se to tudi za v službo zdi primerno,tudi za javno upravo.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem