cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

to ne moreš verjeti

clock-img

28.02.2007, 21:00

clock-img

Blejka26

pencil-img

1798

danes sem šla na socialno vprasat če mi pripada kaj denarne pomoči,ker sem trenutno brezposelna imam 14mesečno hči in zopet sem noseča.No in tista gospodična iz socialne mi odgovori,da 3članska družina lahko preživi z 96.000tisoč na mesec.Sramota.In ker moj malo bolje zasluži,me je gledala kao češ kaj sploh počneš tuki.Potem pa se država sprašuje kako naj pomaga ljudem da bo več rodnosti.To je katastrofa

Neja 27.12.2005
Tjaša 22.10.2007
najlepši razlog zakaj živeti

clock-img

28.02.2007, 21:21

clock-img

Anonimen

Se strinjam. Za user posted image

clock-img

28.02.2007, 23:17

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

Absurd

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

clock-img

01.03.2007, 07:39

clock-img

srki

pencil-img

9222

Bom spet napisala, da dobijo samo tisti, ki sploh niso reveži in res lahko brez kakršnih koli pomoči preživijo. Ja, z 96.000 lahko preživiš, kar se hrane tiče. Kje so pa še ostali stroški? Položnice? Tega pa se noben na žalost ne vpraša. Banda.

clock-img

03.03.2007, 11:57

clock-img

Elysabeth

pencil-img

233

Mater, smo pa res socialna država. Tudi jaz poznam ene par družinic, kjer je zaposlen samo eden od staršev, imajo pa po najmanj enega otroka - pa jim socialna pomoč ne pripada!!!! Katastrofa!!!

Da pa ne govorim kolk "mladine" dobiva pomoč - živijo pri starših, so prijavljeni na Zavodu, v šolo ne hodijo oz. ne študirajo in lepo furajo z "dobro žepnino" od države. Res "lepo" od države.

clock-img

05.03.2007, 10:21

clock-img

daysi

pencil-img

249

Jaz bi rada videla, da bi nekdo od tistih, ki je napisal te zakone poizkusil preživeti s toliko denarja na mesec. Po mojem mnenju bi zakon še isti dan spremenili. Od nas pa zahtevajo, naj preživimo s toliko denarja. Sramota za Slovenijo.

clock-img

05.03.2007, 10:25

clock-img

lemavrica

pencil-img

3773

Kar pogreje me ko preberem kaj takega. Nič drugega niso kot ene navadne barabe, ki jim je čisto vseeno za ljudi samo da imajo oni polno rit. Najbolj me pa razkurijo te uradnice, ki te znajo tako z viška obravnavat, da bi jim človek kar vrat zavil. Ker one se imajo za boljše ker so zaposlene,....user posted image

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem