cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

tezava z zanositvijo

clock-img

23.12.2014, 23:36

clock-img

Anonimen

Ker se ze kr neki casa matrama da bi se dobila eno user posted image sem ze malce obupala, kako naj si izracunam plodne dneve glede nato da imam full neredne M, naj grem k G user posted image hvala za pomoč

clock-img

23.12.2014, 23:58

clock-img

Maja1990

pencil-img

120

Plodne dneve se ne da 'izračunat', lahko pa jih predvidiš s pomočjo različnih metod - merjenje bazalne temperature, opazovanje plodnih znakov (sluz, maternični vrat) in z uporabo ovulacijskih testov. ;)

clock-img

24.12.2014, 12:35

clock-img

bskrle

pencil-img

3409

Imaš več metod -simptotermalno in druge, poglej si na iskreni.net
Upam, da čim prej zagledašuser posted image

Mama štirih deklic in 5ra

clock-img

18.03.2015, 19:24

clock-img

123nina

pencil-img

31

najbolj ploden dan naj bi bil nekje v sredini ciklusa _ 14 dni pred menstruacijo -jaz imam to "srečo v nesreči " da točno vem kdaj imam ovulacijo saj imam obilen izcedek in vsak mesec bolečine v trebuhu kot nekakšno špikanje vsak mesec na drugi strani :) tisti dan se me loteva tudi utrujenost včasih tudi glavobol......sicer pa spolni odnos vsak drugi dan in problem rešen...:) tako da veselo na delo in srečno!
lp Nina

clock-img

11.06.2015, 18:06

clock-img

Anonimen

Pozdravljene.
S fantom se že nekaj let trudiva za zanositev. Imam PCO in neredne menstruacije. Ginekologinja me je poslala na kliniko neplodnosti. Bila sem na prvem pregledu, in zdravnik mi je predpisal tablete Estima Ge, katere naj začnem jemati 19.6. in sicer za 14 dni. Jemljem naj 2x200g na vsakih 12ur, tableto pa moram vstavit v nožnico. Po tem bo nastopila menstruacija nekje 5.7. in s prvim dnem menstruacije naj začnem piti Clomid 5 dni. Na recept mi je dal 6 škatel Estima Ge, kdaj torej naj začnem piti drugo škatlo, saj mi tega ni povedal? Najlepša hvala za odgovore.

clock-img

17.06.2015, 08:18

clock-img

Anonimen

Anonimen si verjetno že rešila dilemo,ampak vseeno,če nisi,imaš odgovor v temi bodoče nosečke.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem