cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

test

clock-img

07.07.2018, 10:58

clock-img

Leila3

pencil-img

26

zdravo,ravnokar sem naredila test in imam čudne črticr in sem v dvomih,če sem noseča. Ali lahko tukaj kako prilepim sliko,da bi mi tiste,ki imate izkušnje s testi svetovsle? Hvala

clock-img

07.07.2018, 15:02

clock-img

Anonimen

Žal mi je, ampak meni to izgleda kot negativen test. Mogoče bo pa čez par dni user posted image ?

clock-img

07.07.2018, 16:56

clock-img

Mariposa08

pencil-img

651

Kaj pa vem, neka bleda crtica se tan se vidi, ni pa nujno , da je kaj.. koliko dni ti M zamuja ?? Mogoce je prekmalu se , meni se 10 dni po izostanku M ni pokazalo nosecnosti pa je bila.. poskusi zopet cez par dni, mogoce kaksn drugi test kupi, da bo bolj zanesljivo, nevem

clock-img

07.07.2018, 17:08

clock-img

Leila3

pencil-img

26

hvala obema..
Jutri bi jo morala dobiti..Sem malo neučakanauser posted image

clock-img

07.07.2018, 18:17

clock-img

Mariposa08

pencil-img

651

Verjetno je se malo prekmalu, redko kateri najbez pokaze ze pred izostankom M, ni pa nemogoce, odvisno od nosecniskega hotmona , res ne bi vedela.. pocakaj , da mine kaksn tedn od predvidene M, pa ponovi test, a kaksne znake ze cutis, da bi lahko bila noseca ?user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem