cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

terra naturi

clock-img

04.05.2009, 13:03

clock-img

okon

pencil-img

15

Ali imate kakšne izkušnje s kozmetiko terra naturi, ki se jo dobi v Mullerju? To naj bi bila naravna kozmetika, kar se mi glede na ceno zdi malo čudno. Ponavadi so naravne kozmetike kar občutno dražje.

clock-img

04.05.2009, 14:01

clock-img

urška

pencil-img

3136

ta kozmetika je muellerjeva znamka, tako kot recimo alverde od dm-ja. zato sta tudi cenovno ugodnejši. obe imata BDIH certifikat in mislim, da imata obe tudi VEGAN certifikat. kar pomeni, da sta naravni, da nista testirani na živalih in da sestavine niso živalskega izvora. več o teh certifikatih poišči na netu.

drugače pa sama uporabljam mleko za čiščenje obraza in tonik. tistega za občutljivo kožo. meni je všeč.

clock-img

05.05.2009, 08:02

clock-img

okon

pencil-img

15

Hvala za informacijo!

clock-img

11.02.2012, 17:35

clock-img

monita

pencil-img

135

a še katera uporablja to kozmetiko???
a dekorativna kozmetika je tudi že pri nas???

clock-img

13.02.2012, 10:34

clock-img

tosja

pencil-img

3706

Uporabljam balzam za telo kakavovo maslo&vanilija user posted image , še boljše pa olje za telo med&mandeljuser posted image user posted image

clock-img

22.02.2012, 08:01

clock-img

monita

pencil-img

135

sem si včeraj kupila še gel za tuširanje kakav&vanilija, pa kremo za obraz in odstranjevalec ličil karitejevo maslo&ribez od terra naturi in so super, in pa odstranjevalec ličil okrog oči imam je tudi zelo fajn...
šampon in balzam sem si pa kupila od himalaye, moram pa še sprobat... zraven sem pa še majčko dobila user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem