cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

terme Čatež - Banovci

clock-img

13.07.2010, 23:13

clock-img

Evica22

pencil-img

185

Letos smo se odločili, da gremo najprej v Čateške toplice, nato pa kar od tam naprej v Banovce za par dni. Ker teh koncev ne poznamo najbolje, bi bila vesela, če mi kdo napiše, katera je najkrajša oz. najboljša pot iz Čateških toplic direkt v Banovce. Hvala!

clock-img

14.07.2010, 08:18

clock-img

**Tinkara78**

pencil-img

992

Jaz bi šla po avtocesti. Nimam nobenih izkušenj. user posted image

Me pa nekaj zanima. Tiste ki ste kdaj vzele kopanje v Banovcih s kosilom ali pico. Kako je hrana?

Za darilo bi rada podarila kopanje s kosilom/pico - 2 odrasla + 3 otroci pa me zanimajo mnenja.

Kako je s senco? Še nismo bili pa bi potem naredili eno tako skupno druženje tam.

Hvala!

< Sporočilo je popravil **Tinkara78** -- 14.7.2010 8:19:27 >

clock-img

14.07.2010, 17:06

clock-img

niwci

pencil-img

973

Poglej na zemvjevid. Sicer ne vem kje se gre v Banovce ampak imaš bližnico čez Bizeljsko do CE, avtocesta je pa nazaj na LJ in potem spet proti CE...

clock-img

14.07.2010, 20:48

clock-img

kesi

pencil-img

124

Iz Čateža greš čež Bizeljsko, na Podčetrtek, skozi Poljčane, Slov. Bistrico in potem na avtocesto za Maribor. Potem pa gledaš table za Lendavo, ko se boste že nekaj časa vozili po avtocesti zavijete z nje pri odcepu Vučja vas, potem se pa še malo peljete po "navadni" cesti za Veržej, zavijete na krožnem križišču za Banovce, potem ste pa praktično že tam. Pa srečno potuser posted image .

KESI

clock-img

18.07.2010, 14:36

clock-img

Evica22

pencil-img

185

Najlepša hvala!

clock-img

08.07.2011, 15:14

clock-img

MojaFamilija

pencil-img

2

Evica22, in še kdo, ki gre v Banovce - od koderkoli iz Slovenije:

če greš na naslov http://www.apartmaji-banovci.com/Kje_smo.php

in vpišeš v spodnje polje na strani - ki sicer poleg tistega apartmaja opisuje Banovce, izlete v okolici in Terme Banovce - torej če vpišeš Čateške Toplice, se ti odpre Google Map, kjer samo klikneš na eni izmed možnosti (odhodov iz Čateža oziroma Čateških Toplic je več možnih). Dobiš komplet navodila za pot od Čateža do Banovcev, in jih lahko tudi natisneš za pot. Podobno velja za vse kraje po Sloveniji, od koder želite priti v Banovce.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem