cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

terapija z ESTROFEM tabletami

clock-img

08.01.2008, 16:52

clock-img

julija30

pencil-img

267

Lepo pozdravljene

Danes sem bila v MB na uz - začeli bomo moje telo pripravljati na zamrznjenčka user posted image .

Dobila sem tablete ESTROFEM. Sicer mi je dr. povedala, da so to tablete, ki jih uporabljajo ženske v meni, ko pa sem prebrala, koliko stranskih učinkov imajo, pa sem se malo zamislila. user posted image
Kljub temu sem zelo optimistična. user posted image

Zanima me, če je katera jemala te tablete in kakšne izkušnje imate?
Na koliko časa? Meni je dr. rekla 3 x na da po 1, naj si jih razporedim čez dan (ker sem jo vprašala, če naj vzamem na 8 ur).
In kakšen je bil rezultat? + ali -
18. grem na UZ
Vam javim, kaj bo sledilo

Lep pozdravček Julija

clock-img

09.01.2008, 11:14

clock-img

Abra

pencil-img

2567

Jaz sem tudi pri zamrznjenčkih jemala estrofem. Ko sem prebrala stanske učinke, sem celo paniko zagnala, potem pa sem vidla, da je to kar pogosta terapija pri zamrznjenčkih (ki v navodilih poleg vseh hudih stvari sploh ni omenjena), jemlješ pa to samo en mesec oz. tri, če zanosiš, zato ni take panike. Meni je v lekarni rekla, naj si jih razporedim čez dan, G me je pa potem kregal in mi rekel, da je vedno bolje, če so odmerki ustrezno razporejeni - torej na 8 ur.
Moj postopek žal ni bil uspešen, kar pa ne pomeni, da tvoj tudi ne bo. Jaz sem takoj, ko sem dobila M šla v nov stimuliran postopek in zanosila. Zdaj čakam, da plodu začne bit srček. user posted image
Vso srečo!

clock-img

09.01.2008, 13:22

clock-img

julija30

pencil-img

267

Ojla Abra

Nalepše hvala za tvoj odgovor.
Kako sem vesela, da ti je po neuspelem zamrznjenčku, sedaj ratalo. NOSEČI STE user posted image . Držim pesti, da čimprej zagledate bitje srčka in vse dobro.

clock-img

09.04.2017, 14:19

clock-img

dojke

pencil-img

1

Mi lahko prosim kdorkoli napiše, kje v Sloveniji se lahko kupijo estrofem tablete ?

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem