cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

tema za diplomsko nalogo

clock-img

15.07.2005, 16:47

clock-img

pipica

pencil-img

53

Pozdravljeni. Prosila bi vas, če ima mogoče kdo izmed Vas , kakšen predlog o temi za diplomsko nalogo. Partner končuje študij organizacije dela, manjka mu samo še diplomska naloga. Rada bi mu pomagala z naslovom, pa se nobenega ne spomnim, ali bi mi lahko kdo kakor koli pomagal? Rabim res kakšen predlog, saj sem na porodniški, pa bi zelo rada kakor se bo le dalo, partnerju pomagala pri diplomski nalogi.

hvala lepa, lp sabina.

clock-img

15.07.2005, 18:29

clock-img

CatJa

pencil-img

5068

Tu imas nekaj primerov. Te naloge so sicer ze narejene, mogoce pa se ti porodi kaksna ideja.

http://titan.fov.uni-mb.si/izpit/diplome.html

clock-img

15.07.2005, 19:03

clock-img

Magi*

pencil-img

4856

za začetek naj si izbere področje oziroma predmet/mentorja, pri katerem bi delal diplomo. ko bo to vedel, pa lahko stopi tudi do mentorja, ki ima včasih kako idejo alii problem. katera smer org. dela pa je?

clock-img

16.07.2005, 09:01

clock-img

dory

pencil-img

8852

Ja prvo kot prvo mora dobit mentorja..na informatiki so kar kul...in skupaj z njim dolocita temo...sam je ne more,saj jo mora pol dekanat potrdit...sele potem lahko brskata po literaturi...

jaz mam za kadrovsko cuda stvari,za informatiko pa bore malo...

clock-img

17.07.2005, 16:16

clock-img

Anonimen

Ponekod si teme ne moreš izbrati sam. Oziroma, naslovi so že določeni.

clock-img

18.07.2005, 07:46

clock-img

dory

pencil-img

8852

na fovu ma vsak mentor dolocen segment tem...razen ce delas na kaki raziskavi se da mal pokomentirat in pol skupej izbereta temo...ki pa je se vedno nekje v segmentu tematik ki jih nosi mentor...

torej pipica...akcija :)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem