cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

telovadba za nosečnice v Kranju?

clock-img

13.09.2004, 10:23

clock-img

modrooka

pencil-img

813

A mogoče katera ve, ali obstaja kaka vodena vadba za nosečnice v Kranju? :zmeden:

Zanima me še, kjer dobiti informacije o datumih materinske šole v Kranju? :zmeden:

Hvala, hvala!

modrooka :sloncek:

clock-img

13.09.2004, 11:46

clock-img

sonček2*

pencil-img

396

Vodeno vadbo imajo v Aerofitu Kranj (ONC)in Vita centru Naklo.

Za materinsko šolo pa nič še ne skrbi, je še čist prekmalu(jst hodim zdele, pa sm skor v 37 tednu - jutri ga nastopim), drgač pa datume dobiš tko, da pokličeš v porodnišnico (za št. vprašaš lahko kr tm sestro, ko boš šla na pregled) in ti oni povejo pa te prijavijo.

papa

clock-img

13.09.2004, 11:59

clock-img

modrooka

pencil-img

813

Sonček hvala za tele informacije! :rozica:

Kje pa je tale Aerofit?

Hvala še enkrat in lp,
modrooka :sloncek:!

clock-img

13.09.2004, 12:03

clock-img

modrooka

pencil-img

813

Pa še tole: a se o tem vita centru Naklo da kje dobit kakšne informacije (na netu)?

clock-img

13.09.2004, 12:42

clock-img

sonček2*

pencil-img

396

Zih se da vse dobit na internetu. Drgač je pa aerofit v tem Osebnem nakupovelnem centru pri Markurju in Mercatro centru na Primskovem.

lp

clock-img

13.09.2004, 12:45

clock-img

modrooka

pencil-img

813

hvala hvala!!!!

lep dan ti želim!

modrooka :sloncek:

clock-img

13.09.2004, 12:46

clock-img

dory

pencil-img

8852

Tudi jaz priporocam vadbo v aerofitu...res je blo lustno ko sem hodila...fajn se zmigas oz.zmigata in tud pocutis se ful dobro pol....jaz sem pol se kombinirala s plavanjem, kar je blo blagodejno za moj kriz :)

clock-img

13.09.2004, 13:29

clock-img

modrooka

pencil-img

813

Super Teja,

hvala za tole izkušnjo. Bom kar začela naslednji teden... Če bo ginekolog kaj lepega povedal v sredo na pregledu... Oziroma, če bo vse vredu :)

pa,pa

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem