cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

telovadba v kopru

clock-img

06.10.2006, 07:44

clock-img

mala zirafa

pencil-img

2483

Pozdravljene!

Zanima me če je katera tu gor iz kopra, obale in če ve kje je kakšna telovadba za 2-letne otroke.Ful si želim ta malo kmalu vpisat zdaj ko bo mraz pritisnil oz. je že.
V Izoli so imeli to organizirano v vrtcu tudi za zunanje otroke, za koper pa nimam pojma,
Hvala za vsak odgovor.

clock-img

06.10.2006, 12:58

clock-img

Sibil_

pencil-img

3508

To pa tudi mene zelo zanima, ker bi tudi mi vpisali našega malega lumpka na kaj podobnega.

Sama nisem še ničesar zasledila, vse je po 3 letih starosti.Se bom še v vrtcu pozanimala.KAj to v Izoli še izvajajo?user posted image

LP,
SIbiluser posted image

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

clock-img

06.10.2006, 19:13

clock-img

mala zirafa

pencil-img

2483

Kot jaz vem v Izoli izvajajo vsako leto.Če ne pokliči na upravo vrtca.Ker smo mi iz Kopra, Izola odpade, ker mi je malo odročna.vem da so na OŠ Dušana Bordona v Semedeli ( živimo blizu šole) imeli telovadbo za odrasle, pa sem jim danes pisala mail in čakam na odgovor.Ti sporočim, če mi odpišejo.
lp

clock-img

06.10.2006, 19:14

clock-img

mala zirafa

pencil-img

2483

Pa še za ritmično gimnastiko me zanima, če je kje v kopru in pri kateri starosti se otroka vpiše?vem samo za Flip.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem