cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

telovadba po carskem rezu

clock-img

12.03.2011, 08:30

clock-img

darchy82

pencil-img

822

Pozdravljene user posted image
Mene pa zanima za tiste, ki ste rodile s carskim rezom, koliko časa po porodu ste začele s športanjem in katerega športa ste se lotile?
Jst sem rodila pred 6 tedni pa bi rada spet tečt začela, ker sem pred user posted image bila kar aktivna, ampak me rana, ki je sicer že zaceljena občasno še vedno mal boli. Kdaj bi pa lahko s kakimi trebušnjaki začela?

Pa lep dan vsem.

25.01.2011 se nama je pridružila Lana,
29.09.2012 pa se nam je pridružil še Aljaž :))

clock-img

02.05.2011, 21:11

clock-img

PC Baby

pencil-img

1385

Jaz sem začela 3 mesece po porodu in sicer najprej z vadbo za nosečnice, ker mi je G svetovala, da je po CR ta najboljša, ker se delajo prilagojene vaje (tudi trebušnjaki) telesu, ki je razštelano (zaradi nosečnosti ali CR) in ni zdravo delat navadnih trebušnjakov ipd.. Po enih cca 4-5 mesecih te vadbe pa sem šla nazaj na aerobiko pa mi je blo teško. Telo se čisto drugače odziva. Tako da sem šla spet za par mesecev nazaj k nosečkam in pač delala bolj intenzivno.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem