cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

telovadba Domžale v vrtcu urša

clock-img

21.10.2005, 13:04

clock-img

nika1

pencil-img

82

v vrtcu urša domžale organizirajo za otroke ki ni vključen v vrtec pop. zabavne
urice 1x na teden za starost od 1,5 let cena 3,500 sit na mesec.
sem klicala tja pa je edini problem to da jih je zaenkrat premalo prijavljeno
rabijo jih cca. 14 otrok , na listi interesantov nas je 8 torej če je kakšna mamica pripravljena tja voziti otroka naj se prijavi.
ko nas bo dovolj nas bodo obvestili in urice bodo organizirane.

hvala lepa in upam na odzivuser posted image

več info na spletni strani Vrtca Urša:
IGRALNE URICE so namenjene otrokom od drugega do četrtega leta. Dejavnost je pravljično obarvana in zajema več vzgojnih področij: telovadba, ples, likovno ustvarjanje, rajalne igre, igre na prostem, didaktične igre in še in še. Igralne urice bodo potekale vsak ponedeljek od 16.30 do 18.00, v igralnici št. 17. Vodila jih bo pomočnica vzgojiteljice Eva Logaja.

< Sporočilo je popravil petka -- 10.2.2007 9:31:05 >

clock-img

21.10.2005, 14:15

clock-img

Hanna M.

pencil-img

176

Hojla,

sem se pozanimala danes v vrtcu in pravijo, da mora imeti otrok vsaj 2,5 user posted image  leti, da lahko pride na popoldanske igralne urice. Ker ima moja Zala user posted image samo 17 mesecev po vsej verjetnosti odpadeva, me pa v ponedeljek še enkrat pokliče njihova pedagoginja, ki o zadevi več veuser posted image .
Ker sem sama iz Domžal, bi mi te urice zelo ustrezale, saj Zala kaže veliko zanimanje za vrstnike in je rada z otroci. Ker jo letos čuva babica jo želim vsaj za kakšno uro na teden kam vklučiti. Razmišljala sem že o obisku Mama Fit-a, kjer imajo v Vižmarjih plesno igralne urice za malčke (od 1,5 l dalje) , cena pa je 10.000 / mesec za eno uro na teden.
l.p. Hannauser posted image user posted image user posted image

clock-img

21.10.2005, 18:33

clock-img

sezam

pencil-img

2188

Mi žal še premajhni, drugače bi bla takoj ZA. Imamo šele 8 M.

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem