cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

telovadba 3 - letnice v LJ

clock-img

08.09.2007, 22:22

clock-img

Tinca7

pencil-img

451

Zanima, me, kam naj peljem mojo triletnico, da se malo razgiba. Pregledala sem vse možne variante (ples, telovadba,....), a je problem v tem, da se vsi ti programi izvajajo ob popolnoma neumnih urah (vsaj zame). Vse je tam ob treh, mogoče štirih popoldne, ko smo še v službi ali pa na poti iz nje.

Ali je kdo zasledil kakšno luštno razgibavanje za malčke v LJ, ki se izvaja v poznih popoldanskih urah?

clock-img

08.09.2007, 22:38

clock-img

živa

pencil-img

2366

clock-img

08.09.2007, 22:49

clock-img

Anonimen

Društvo GIB na Drenikovi. Za 2-3 leta je vadba od 18h do 19h. Za skupino 3-4 pa že ne vem več kdaj, ampak kolikor vem, pred 17. uro ne.

clock-img

09.09.2007, 08:28

clock-img

nuala

pencil-img

1653

Šprtno društvo G-rega na Ježici.

Zakaj bi učil prašiča letati; izgubljaš čas in vznemirjaš prašiča.

clock-img

26.09.2007, 21:42

clock-img

Anol

pencil-img

299

Pa Jaki šport imajo tud telovadbo za tolk stare ob sredah 17h v ŠRC Koseze Naš Ažbe je bil ravno danes na predstavitvi in mu je bilo všeč. Začnejo z oktobrom. Poglej na tale link http://www.jakisport.com/typo/index.php?id=19.

Mojim ušesom najlepši zvok je smeh mojih otrok.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem