cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

telovadba - MB

clock-img

24.08.2007, 22:33

clock-img

Alina_alin

pencil-img

1414

Kolikor mi je znano, je telovadba za malčke v MB nekje na Studencih - kje točno? Ker se bliža september, ali mi poveste ali se že začne septembra ali se lahko vključiš kadarkoli? Cena? Kje se lahko pozanimam- mi lahko katera posreduje telefonsko?
Še je kje drugje v MB telovadba za malčke?

Hvala, lp!

clock-img

25.08.2007, 06:20

clock-img

mmijau

pencil-img

151

Vprašaj na Partizanu v centru mesta, tam je hodil moj nečak ali pa v kakšno šolo, tam imajo tudi včasih popoldan organizirane dejavnosti za ta male. 

ŽIVLJENJE JE LEPO, ČE GA ŽIVIŠ,.....

clock-img

25.08.2007, 09:01

clock-img

Marogica

pencil-img

10594

Mi smo z našim hodili na Partizana na Pobrežju, Osojnikova. Mislim pa, da se začne že septembra, cena pa je bila 2 leti nazaj tisoč SIT/na mesec,

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

clock-img

28.08.2007, 12:43

clock-img

Anonimen

Tudi mi smo hodili na Partizana na Studencih z Marušo. Pa smo bili dvakrat in se nekako nismo tam našli. Ni rada hodila, bila je gužva in se nisi mogel ravno znoret ven. user posted image  
Lepo telovadite.

clock-img

28.08.2007, 12:57

clock-img

Alina_alin

pencil-img

1414

A na Pobrežju je tudi? Hm, moram "najti" ta Partizan na Osojnikovi in se pozanimati... Je komu znana telefonska ali še kakšna informacija?
Hvala vsem za odgovore.

clock-img

28.08.2007, 13:43

clock-img

Blink1

pencil-img

3265

Midve sva hodili na ŠD Studenci (poleg planeta Tuš). Hodili sva od lani oktobra do letos junijo, ko je bilo konec. Zdaj se spet začne.

1 x na teden po 1 uro v telovadnici (ali zunaj v poletnem času) je stalo 2 jurja ali kasneje 8,5 € (nekaj takega).

Bila sem FUL zadovoljna, ampak samo s ponedeljkovo skupino, ki jo je vodila Branka, ki je tudi vzgojiteljica v enem vrtcu. Ostale voditeljice so bile za user posted image user posted image ... nobenega občutka za otroke...

Letos bom videla kako bo v vrtcu, potem pa bova spet šliuser posted image

---------------------------------------

---------------------------------------

clock-img

28.08.2007, 15:17

clock-img

al1*

pencil-img

2246

Mi tudi razmišljamo o telovadbi na Pobrežju. Alina_alin, če boš slučajno kaj zvedela, prosim napiši!

lp

clock-img

29.08.2007, 09:51

clock-img

mojca*

pencil-img

533

super je baje tudi v Draš centru pod Pohorjem...kolegice zadovoljne, naš je še pa premali.
je pa menda malo dražje....

clock-img

29.08.2007, 09:55

clock-img

Marogica

pencil-img

10594

IZVIRNO SPOROČILO: Alina_alin

A na Pobrežju je tudi? Hm, moram "najti" ta Partizan na Osojnikovi in se pozanimati... Je komu znana telefonska ali še kakšna informacija?
Hvala vsem za odgovore.

471 13 20

R. Tagore

clock-img

29.08.2007, 22:25

clock-img

Alina_alin

pencil-img

1414

O, Marogica, hvala.user posted image
Al1* in če še koga zanima:
Telovadba v Partizanu na Pobrežju se začne septembra in traja do junija. Mesečna cena je 1500 sit (ceno so mi povedali še kar v sit user posted image ).  Za manjše malčke je ob ponedeljkih med 17.30 do 18.30, za večje malčke od 16.30 do 17.30.

clock-img

30.08.2007, 00:26

clock-img

Marogica

pencil-img

10594

IZVIRNO SPOROČILO: Alina_alin

O, Marogica, hvala.user posted image
Al1* in če še koga zanima:
Telovadba v Partizanu na Pobrežju se začne septembra in traja do junija. Mesečna cena je 1500 sit (ceno so mi povedali še kar v sit user posted image ).  Za manjše malčke je ob ponedeljkih med 17.30 do 18.30, za večje malčke od 16.30 do 17.30.

Ni kaj....Lepo telovadite....

VIdim, da je čas in dan še vedno enak, kot je bilo.

R. Tagore

clock-img

30.08.2007, 07:33

clock-img

al1*

pencil-img

2246

Najlepša hvala. Pa še ponedeljek nam zelo odgovarja.

lp

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem