cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

telovadba

clock-img

22.06.2009, 13:00

clock-img

2srcka

pencil-img

321

Svojo skoraj dveletnico bi rada vključila na kakšno telovadbo. Se vse telovadbe začnejo septembra/oktobra ali se lahko pridruži tudi prej? Se kje da dobiti kakšen spisek kje vse se telovadba izvaja (zanima me Lj in okolica ter Vrhnika). Vklučila bi jo pa rada bolj zaradi druženja ker ni v vrtcu.

clock-img

21.07.2009, 14:27

clock-img

NATAŠI

pencil-img

3258

mislim da so vpisi v vse programe v jeseni ... lokacije pa tudi mene zanimajo. vem le za zavod G-rega ... verjetno bomo dali našega 3-letnika kar tja ... me pa zanima, če katera ve, kje v Lj so še kakšne telovadbe za otroke

clock-img

03.08.2009, 21:25

clock-img

PC Baby

pencil-img

1385

ŠD GIB ŠIŠKA ima otroške vadbe v specializiranih otroških telovadnicah Zlata lun''ca, Zlati sonček in Zlata zvezdica. Vaditelji so d best, cene pa ugodne glede na ponujeno kakovost. Sicer pa oni tudi začenjajo s 1.9.

< Sporočilo je popravil Shorty RR -- 11.1.2013 22:25:43 >

clock-img

05.10.2012, 12:30

clock-img

_mamica

pencil-img

2

Pozdravljene,

sem mamica 3letne deklice in me zanima kam jo dati na razgibavanje. Smo iz črnuč. Zelo bi bila vesela vsakega predloga.

Že vnaprej se zahvaljujem.

clock-img

05.10.2012, 12:34

clock-img

čipka

pencil-img

1652

http://www.atletskodrustvo-brigitabukovec.com/

naša 4-letnica hodi sem-je pa 2x na teden po 1 urouser posted image

clock-img

05.10.2012, 12:55

clock-img

_mamica

pencil-img

2

najlepša hvala za tako hiter odgovor!
zmajčica, kakšni pa so programi vadbe? morajo biti starši prisotni?
Čipka, kako zgleda vadba pri Birigiti? je otro zadovoljen? kaj pa cenovno?
bom preverila obe ponudbe in sporočim kako sem se odločila

clock-img

05.10.2012, 13:46

clock-img

nyna84

pencil-img

1320

In zakaj rabi 3-letnik organizirano razgibavanje??? A to doma ni mogoče?

clock-img

09.10.2012, 20:49

clock-img

Urska09

pencil-img

1067

IZVIRNO SPOROČILO: nyna84

Zato, da lahko vsi ti strašni klubi in društva služijo user posted image

clock-img

10.10.2012, 06:55

clock-img

Zora*

pencil-img

195

Pri treh letih še nisem razmišljala, da bi otroka kam vključila. Verjetno bi o tem razmišljala, če ne bi hodil v vrtec.
Starejši je začel s tem (1x na teden) pri štirih letih na lastno željo, ki jo je na srečo izrazil ravno septembra. Mlajši pa se mu je pridružil pri 3,5 letih. Je že komaj čakal, da bo lahko počel isto kot starejši. Imata pa isti termin, tako da nam gre še vedno le eno popoldne zato.

clock-img

10.10.2012, 11:01

clock-img

nyna84

pencil-img

1320

IZVIRNO SPOROČILO: Urska09

IZVIRNO SPOROČILO: nyna84

Zato, da lahko vsi ti strašni klubi in društva služijo user posted image

Če bi bili to strašni klubi, najbrž svojih otrok ne bi vozili tja user posted image
Ne me narobe raumeti. Vendar, naša 4-letnica hodi v vrtec, imajo telovadbo, pa dosti so zunaj, pa tudi doma preživi veliko časa zunaj (živimo na vasi), zato nisem nikoli niti pomislila na to, da bi jo vozila na kakšno telovadbo. Tako da če otrok ni v vrtcu in živite nekje v mestu v bloku, mi je nekako razumljivo, sicer pa ne.
In BAJE da predšolski otroci ne rabijo dodatnih dejavnosti, se jih da tudi doma dobro animirati.
Je sicer tudi naša izrazila željo, da bi hodila na plesne, ampak sem se odločila, da bomo še kakšno leto počakali. user posted image

clock-img

30.11.2012, 13:03

clock-img

dreamhorse

pencil-img

2115

Jaz sem tudi načeloma proti nekim dodatnim aktivnostim za 3 letnike, ampak.. Naša je stara 3,5 in na svojo željo z velikim veseljem hodi 2x na teden na telovadbo... Ker je zanimivo, ker se jim dogaja, in ker se družijo, ker rada spoznava nove ljudi in ima rada izzive... Predvsem pa tudi zato, ker želim, da se nauči nekih reči, saj je kot dojenček preskočila neke faze razvoja (plazenje po štirih itd) in pravijo, da so taki otroci lahko "štorasti".. Zakaj pa ne, konec koncev rada hodi in je v nič ne silim...

clock-img

17.02.2013, 00:01

clock-img

Spika84

pencil-img

8

Mi smo iz Lj in hodimo semle: http://www.sportnahisailirija.si/mini-vadba/. Zadovoljni ful, ta mala dva res uživata!

clock-img

18.10.2013, 12:46

clock-img

Prostost

pencil-img

6

Mi smo pa iz kranja in hoodimo sem, ne da se mi opisovat :)
http://www.visitslovenia.net/darilni-boni/darilni-boni.aspx?PONUDNIK_ID=140&SESTAV_POS_PONUDBA_ID=5459
Ful je lušno, ker gremo nekam drugam, nismo samo doma in tam majo vsa igrala, igrače itd. in še z ostalimi starš se spoznavamo, punčka pa ostalimi otroki, fajn je.

clock-img

18.10.2013, 12:48

clock-img

Prostost

pencil-img

6

Aja, napomembnejše pozabila :D Tudi midva se razmigujeva! Tako mamo tri muhe na en mah-rekreacija za naju, za no in druženje.

clock-img

03.04.2014, 17:19

clock-img

Aljaz13

pencil-img

10

Odpiramo vadbo za otroke, od starosti 18 mesecv naprej. Vadba obsega področja osnovne motorike, hkrati pa preko igre seznanja otroke z angleškim jezikom. Vadba je vzbudila veliko zanimanja po drugih krajih v Sloveniji, zato smo jo pripeljali tudi v Ljubljano. Vadba se začne z prvim petkom v apirlu in bo potekala vsak petek od 16.30 do 17.30 ure. Za več informacij pokličite: 040 474 276 ali pa pisite na email: ramsak.aljaz@gmail.com, lahko pa pogledate več o sami vadbi tudi na strani: https://www.facebook.com/otroskeurice

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem