cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

telovadba

clock-img

12.02.2008, 20:56

clock-img

snezika

pencil-img

12

Mene pa zanima, ali je telovadba priporočljiva tudi za takšne ženske, ki smo se malce zanemarile - se zredile, torej nič gibale, zdaj pa smo zanosile in smo v 7-8 tednu. Meni osebno najbolj paše plavanje in sprehajanje. Glede sprehajanja nebi smelo biti problem, plavanje pa verjetno odsvetujejo.
Kakšne telovadbe se pa ve poslužujete?

Prvi pregled imam šele naslednji teden, vem, da mi bo G kaj več povedala, mogoče pa ne bo časa ...

clock-img

12.02.2008, 20:58

clock-img

Hans

pencil-img

501

Plavanje v nosečnosti je zelo priporočljivo, problem so mogoče le bazeni z veliko frekvenco obiskovalcev (higiena)

Nikoli ne obupajte! Če vam ne uspe v prvo, bo mogoče v drugo ali pa v tretjo! UPAJTE !

clock-img

12.02.2008, 21:52

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

Dokler ti G zaradi kakršnih koli težav ne odsvetuje telovadbe, je priporočljiva. Pa tudi porod je lažji, če se celo user posted image  ne "zanemariš".

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem