cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

telečja jetrca

clock-img

22.09.2010, 12:24

clock-img

Klaraklara30

pencil-img

224

Koliko star otrok jih lahko je? Jetrca so sicer dobra za kri, ampak jih sama ne jem, zato nikoli nisem razmišljala o tem, kdaj jih lahko ponudim otroku v kakšni enolončnici.

Hvala za pomoč.

clock-img

22.09.2010, 12:46

clock-img

Hope2

pencil-img

7572

Star je 22 mesecev, pa še ni jedel jetrc. Midva z možem jih jeva, ampak otroku jih ne dam. Jetra so mogoče res dobra za kri-železo, ampak so tudi svinjarija, v njih se marsikaj skladišči. Za dobro kri ima čist dovolj vrst druge hrane

clock-img

22.09.2010, 14:33

clock-img

kristinaj

pencil-img

3311

moja jih še nista jedla iz razloga..... moja mama je naši kšno leto nazaj pripravila jetrca in jo je tako zaprlo, da je morala v lekarno po glicerinske svečke, drugače so pa vsem dobre...

polona 5.4.2007, 55 cm 3900 g
vili 19.10.2008, 57 cm, 3910 g

bila bi neustavljiva, če bi lahko začela....

clock-img

22.09.2010, 20:57

clock-img

AnciM

pencil-img

1222

Moj jih je začel jesti okoli prvega rojstnega dneva. Nikoli nobenih problemov. Najbolj pa jih obožuje z jajčki in pire krompirjem.

27.8. 2008 se nama je pridružil čmrlj Uroš.
17. 2. 2010 pa še Blaž.

clock-img

22.09.2010, 21:05

clock-img

mateyka

pencil-img

13812

IZVIRNO SPOROČILO: AnciM

Moj jih je začel jesti okoli prvega rojstnega dneva. Nikoli nobenih problemov. Najbolj pa jih obožuje z jajčki in pire krompirjem.

jetrca z jajci? recept prosim user posted image
sem slišala za pražena s čebulo in v omaki, z jajčki pa še ne user posted image

clock-img

23.09.2010, 21:03

clock-img

AnciM

pencil-img

1222

IZVIRNO SPOROČILO: mateyka

IZVIRNO SPOROČILO: AnciM

jetrca z jajci? recept prosim user posted image
sem slišala za pražena s čebulo in v omaki, z jajčki pa še ne user posted image

Na malo oljčka prepraži čebulo in nato na njej še jetrca. Malo posoli (lahko tudi vegeta) in popopraj. Ubiješ jajčka gor in mešaš. user posted image Nič posebnega. Če vam paše vino, pa lahko preden dodaš jajca, zaliješ z deci in povreš.

27.8. 2008 se nama je pridružil čmrlj Uroš.
17. 2. 2010 pa še Blaž.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem