cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

tekašice

clock-img

28.03.2007, 20:48

clock-img

lojzika

pencil-img

1052

No tiste ki tekate. V tušu imajo za 6 Evrov tekaške hlače, jaz sem jih ravno danes nabavla ju3 jih grem pa poiskusit če bom kaj hitrejša v njih user posted image user posted image user posted image

Jih je še katera nabavla???

user posted image

clock-img

28.03.2007, 21:00

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

A majo 3/4 tudi? Jaz sem v ponedeljek kupila ene kratke v Hoferju, pa sem v njih tako grozna, da niti po temi ne mislim laufat z njimi in jih bom nesla nazaj. Res, obup. Kaj tako groznega že dolgo nisem videla v špeglu. Dolgih ne rabim, 3/4 bi mi pa prav prišle.

clock-img

28.03.2007, 21:03

clock-img

Primoza

pencil-img

4733

Tekašnih hlač se sploh ne izplača kupiti. Zadostuje navadna trenirka in udobne superge. In začetna zmernost, pa nato vztrajnost.

clock-img

28.03.2007, 21:06

clock-img

lojzika

pencil-img

1052

Ne sam ta dolge majo 3/4 so pa sam bombažne user posted image  takele v več barvah cena 10 evrov

clock-img

28.03.2007, 21:09

clock-img

lojzika

pencil-img

1052

IZVIRNO SPOROČILO: primoza

Tekašnih hlač se sploh ne izplača kupiti. Zadostuje navadna trenirka in udobne superge. In začetna zmernost, pa nato vztrajnost.

No za 6 evrov tudi navadne trenirke ne dobiš je pa res da porabiš kakšno staro tako da jaz sem tri leta drajnala stare trenirke in celo v nedeljo dopoldne  šla v razparani laufat, tako da ni ovir sam da se miga

clock-img

28.03.2007, 21:13

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

Eh, Primož, po vseh teh letih sem se končno odločila, da ne bom več laufala v starih bombažnih cotahuser posted image . Počasi nabavljam kos za kosom. Sploh na tekmi mi je pa res malo nerodnouser posted image .  Pa je tudi razlika v uporabnosti, sploh pri majicah in nogavicah. No, pri nogavicah itak.

clock-img

28.03.2007, 21:15

clock-img

facka

pencil-img

789

pa tuniko čez obleci, boš pa še fancyuser posted image

"Posadil bom drevo zlata"
(komentar našega 7 letnika, da mu ne bo treba služit denarja)

clock-img

28.03.2007, 21:35

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

Kakšno cvetlično, hauser posted image . Ma vse bi bilo boljše kot one kratke hlače (ampak če smo pošetni, niso hlače krive....ajej...).

clock-img

28.03.2007, 21:44

clock-img

Primoza

pencil-img

4733

Jaz če že tečem kar delam običajno na Sv Primož oz. Peter, do koder je iz doline ravno lepih 450 m višinske razlike uporabljam kar scholer planinske hlače in protipotno majico, ki je ravno tako iz planinskega fonda. Če je bolj mraz pa še tanek flisek.

Uporabnost kakih materialov se pa res pozna šele pri res dobrih rekreativcih.

< Sporočilo je popravil primoza -- 28.3.2007 21:45:27 >

clock-img

28.03.2007, 21:49

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

Ja, to je pa res. Ni treba že na začetku ultra super fajn tekstila imet. Joe ima tudi jakno in hlače iz planinske zaloge. Itak je skoraj identično, planinske zadeve so mogoče malo težje in robustnejše, diha pa oboje.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem