cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

tek v času ko se trudiš zanositi

clock-img

19.03.2010, 20:06

clock-img

darchy82

pencil-img

822

Pozdravljene!

Malo sem iskala po forumu, pa nisem našla kako je s tekom v času, ko se trudiš zanositi. Sama se s tekom precej intenzivno ukvarjam že 3 leta, zdaj se pa z možem že nekaj časa trudiva, da bi user posted image . Konec decembra sem sicer imela ss, ki pa zelo verjetno ni bil povezan s samim športom. Ali lahko tek vpliva na to da ženska težje zanosi ali je prav da še naprej tečem. Res si želim user posted image in vas prosim če mi lahko katera s podobnimi izkušnjami pomaga. Hvala!

clock-img

19.03.2010, 21:15

clock-img

blaža

pencil-img

8795

Po moje tek nima dosti veze z nosečnostjo, še posebaj, če se z tekom ukvarjaš že več let pred morebitno nosečnostjo.

vseeno ni zdravo pretiravanje pa ne samo zaradi nosečnosti. Nekateri treningi ki so maksimalno pretirani, privedejo celo do izgube menstruacije,...

Glede teka, je pa to samo zdrav način življenja, ki po mojem bolj koristi kot škodi.

Pa itak ne veš kdaj boš zanosila, tako, da,...

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

clock-img

19.03.2010, 21:16

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

Tečem kakih 10 let in tekla sem v času vsake zanositve, prva je bila dobrih 6 let nazaj. Imela sem tri ss, zelo verjetno zaradi velike pregrade v maternici. In tri uspešne nosečnosti. V zadnji od teh sem celo še tekla prvih nekaj tednov, dokler nisem nehala zaradi utrujenosti. Vsakič sem zanosila brez problemov (4x v prvem poskusu in 2x po nekaj mesecih).

clock-img

20.03.2010, 08:05

clock-img

darchy82

pencil-img

822

Sej se mi je zdelo, da rekreacija bolj koristi kot škodi, če je le v mejah normale. Pa hvala za nasvet user posted image .

clock-img

06.11.2010, 08:13

clock-img

josephine27

pencil-img

2570

če ne hodiš ravno na maratone po moje to ne igra nobenega vpliva.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem