cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

tegula na strehi

clock-img

09.05.2007, 18:11

clock-img

Anonimen

Zanima me ali ima katera streho hiše pokrito s tegulo.Ker midva rabiva lahko kritino ,sva se odločila za kanadsko tegulo boljše kvalitete.Ali ima katera kakšne izkušnje s to kritino?

clock-img

09.05.2007, 20:10

clock-img

Anonimen

No ali se bo kdo še z mojo streho ukvarjal?user posted image user posted image

clock-img

09.05.2007, 21:11

clock-img

lutka

pencil-img

1323

midva jo imava in sva za zdaj zelo zadovoljna z njo user posted image . Pride full lepa streha.

Sem slišala kar nekaj kritik čez tegolo ampak bomo videli......... do zdaj brez problema.

lp

Kdor hoče najde pot. Kdor noče najde izgovor

clock-img

09.05.2007, 21:27

clock-img

ana b

pencil-img

1004

Mi moj zdaj pravi, da imamo canadese (ne vem, če je to ista kot jo ti misliš) in je to baje najboljša tegola. Mi smo imeli prej eno drugo, pa sva jo zamenjala s tole. Zaenkrat še nič ne pušča user posted image .

clock-img

09.05.2007, 21:30

clock-img

lex

pencil-img

6532

Na Prizidku (se ne drži osnovne hiše), jo imamo že skoraj 10 let, pa ji ni še nič. Ne vem katerega imena, no pa tukaj pri njemu ko sva zdaj so jo menjali preden sva midva začela hodit in bo to okoli 10 let, pa ji tud še ni nič. Mani je od vseh strešnih kritin ful všeč.

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

clock-img

10.05.2007, 00:08

clock-img

saving

pencil-img

168

Moji starši jo imajo; ne vem, če je bila kupljena ravno najkvalitetnejša, bolj kakšna srednja reč. Je čisto OK, čeprav morda ni tako dolgoživa kot moderne jeklene kritine. Po 15 letih še vedno nič ne zamaka. Mislim pa, da je foter razlagal, da zdži kakih 20-25 let, potem pa jo je treba menjati.

clock-img

10.05.2007, 07:50

clock-img

rija

pencil-img

15589

Nimam pojma o tegoli....user posted image user posted image user posted image  edino, da se da fajn oblikovat, če imaš kako "zmotano" streho.....user posted image

Bi se pa verjetno raje odločila za pločevino, če bi iskala lahko streho. user posted image

...vox populi...

clock-img

10.05.2007, 14:23

clock-img

tinkamiška

pencil-img

6099

Ja midva mava pločevinasto, samo je treba streho res dobro izolirat, ker se pločevina fino zagreje in še ropota, če dežuje, pri nas tudi mačke gor lazijo, pa včasih poka ker se recimo razteza...zjutraj, ko jo sonce zagreje,...

Tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

clock-img

10.05.2007, 15:56

clock-img

bamby

pencil-img

4007

Tudi mi imamo tegulo, ne najbolj kvalitetno, pa zaenkrat vseeno drži.

So jo pa sosedje kupili v Fragmatu, ki je pa res dobra kvaliteta in ima zelo droban posip, pa še nekaj debelejša je.

clock-img

12.05.2007, 17:43

clock-img

Anonimen

Hvala punce na odgovorih.Sva kupila kanadsko,tisto ta boljšo,ki ima garancijo 30 let.
Meni je všeč,pa še težka ni,edino več lesa gre,ki pa je drag kot user posted image .

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem