cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

tegota

clock-img

04.03.2006, 13:33

clock-img

jen

pencil-img

32

Živjo. imam eno vprašanje. zanima me, če so tudi vaši otroci tako trmasti. naša deklica je stara 14m in se meče sploh v popoldanskih časih meče po tleh, prevrača svoj krožnik, praska....

drugače je zelo v redu in prijazna. ima pa svoje izpade, če ni po njeno. ali naj jo ignoriram? sedaj ji skušam dopovedati, da se to ne sme a je popolnoma neučinkovito user posted image

že vnaprej hvala za odgovore
lp jen

< Sporočilo je popravil puncica -- 5.3.2006 12:41:28 >

clock-img

04.03.2006, 13:59

clock-img

CatJa

pencil-img

5068

Trmo ignorirat, krožnik odstranit, praskanje, grizenje ipd. pa strogo prepovedat.

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

clock-img

04.03.2006, 20:59

clock-img

KODA

pencil-img

4015

Trmo ignorirat.Pri nas se tamlajši dostikrat vrže ob tla.Ga kar pustimo,da napad trme mine.

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

clock-img

04.03.2006, 22:56

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

Moja starejša nikoli nista uporabljala take trme (upam, da ne bo to v puberteti user posted image ), a bi jo ignorirala. Stvari, ki bi jih metala, pa vzela stran.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

clock-img

06.03.2006, 08:11

clock-img

dory

pencil-img

8852

Mja tud nas je taprav primerek trme...kar pa zvesto dam na ignore, ostale stvari pa strogo in brez popuscanj prepovedujem...bo ze zalegl...vsaka stvar rab cas :)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem