cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

težka šolska torba

clock-img

21.08.2007, 12:09

clock-img

hrabra miška

pencil-img

876

Moj starejši sin,gre v septembru v tretji razreduser posted image ,ja kako čas beži. Sva zdaj zavijala zvezke in dajala na kup, potem sva pa stehtala samo potrebščine,brez torbe in imajo skoraj 6kg.
Men je to tolko težko,glede na to da je mali ful drobižek.
Kako naj imajo potem v redu hrbtenicouser posted image ?
Saj ima anatomsko torbo,ki ima ojačan hrbet in kovinsko oporo notr,sam kaj mu to pomaga če ga kar zanaša ko ima torbo na hrbtu.

< Sporočilo je popravil bonnie_ -- 21.8.2007 13:33:52 >

Pazite na svoje otročke kot na zaklad.
Vsak je drugačen,vsak je edinstven.

clock-img

21.08.2007, 12:11

clock-img

Lianna

pencil-img

1694

Rešitev je torba na kolesih.

clock-img

21.08.2007, 12:21

clock-img

dulcinea

pencil-img

4144

Nauči otroka, da bo v šolo nesel samo stvari, k i jih tisti dan potrebuje.

Sama sem velikokrat potežkala kako učenčevo torbo. Ker sem si skoraj spahnila rame, mi je kakšen zložil vse ven. Notri smo našli vse knjige in zvezke, ki jih tisti dan nismo potrebovali (predmeta ni bilo na urniku). Poleg tega je imel notri še kako igračo, ppredvesem punce so imele še beležnice s posebej trdimi in težkimi platnicami in podobno. Nato smo en dan naredili akcijo. Iz torbe smo zložili prav vse in nazaj dali samo tisto, kar smo potrebovali tisti dan. Otroci so se čudili, da je njihova torba veliko lažja.

V razredu prakticiram, da ima vsak otrok svoj predal, kamor spravi opremo za športno, v eni omari pa imamo po kupčkih zložene vse učbenike in zvezke. Tam lahko otroci pustijo zvezek/učbenik, če ga doma ne bodo potrebovali (DN, učenje).

-----------------------------------------------------------------
Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

clock-img

21.08.2007, 12:21

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

21.08.2007, 12:22

clock-img

pety78

pencil-img

6109

Pa mora vsak dan imeti vse zvezke in knjige v šoli?user posted image

clock-img

21.08.2007, 12:24

clock-img

pety78

pencil-img

6109

Aha, je že Dulcinea odgovorila. user posted image Mi še nismo tak daleč.user posted image

clock-img

21.08.2007, 12:24

clock-img

srki

pencil-img

9222

Upoštevaj nasvet od Dulči.

Verjamem, da se marsikaj nepotrebnega skriva v torbah.

clock-img

21.08.2007, 13:12

clock-img

hrabra miška

pencil-img

876

Upam da bojo letos pripravili urnike za otročke,ki obiskujejo 3 razred. Lani je  hodila od kolegice tamala v 3 razred in niso imeli urnika,pa je morala vse nosit v šolo.
Ja, sem pa že gledala torbo na kolesih, oziroma dokupim samo kolesa in ročaj,če si ne bojo izmislili urnika.

clock-img

21.08.2007, 13:31

clock-img

purple

pencil-img

1897

Pri nas od prvega do tretjega razreda puščajo stvari v šoli. Bolj se mi smilijo višješolci. Moja dva tavelika(6. in 7. razred) pa imata res težke torbe, pa nosita v šolo samo tisto, kar imata tisti dan na urniku.

Život ide dalje,
život brzo odlazi...

clock-img

21.08.2007, 14:02

clock-img

hrabra miška

pencil-img

876

Pri nas pa jih puščajo samo v 1 in 2 razredu. Bomo že nekaj pogruntal.

clock-img

21.08.2007, 14:36

clock-img

Pia73

pencil-img

4176

Normalno ni je pa zaskrbljujoče. Ja, če ne puščajo več stvari v šoli potem pa bodo itak dobili urnik, sicer pa ga zahtevajte.

Mi še tudi nismo tako daleč, gre sin v 2. razred, stvari pa ima kot, da ge v srednjo šolo,.......user posted image

Ja, ja,...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem