cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

težave z zanositvijo po Lap. in Histe.

clock-img

01.09.2005, 22:58

clock-img

čebelca

pencil-img

8

Prosim za pomoč
sem že čisto obupana in sploh ne vem kaj naj neredim? Imela sem operacijo laparaskopije in hiteroskopije meseca marca, od takrat sem imela menstruacijo samo dvakrat; enkrat 21.6. in zadnjo sem imela 26.8. Ginekologinja mi je rekla, da bom imela po posegu redne menstruacije, kar pa ne drži. Da o dojenčki sploh ne govorimo. Prosim za pomoč.

clock-img

02.09.2005, 07:05

clock-img

biba77

pencil-img

3943

Cebelca, ne opupat in !! Lepo se naroci na pnovni razgovor pri G in bos verjetno dobila kak Klomifen ali kaj podobnega, ki ti bo vzpodbujal O. Pa bo...
Zdaj je tako ze pol leta od operacije. Sigurno bodo ukrepali.
Boljse?

clock-img

02.09.2005, 09:11

clock-img

emaa

pencil-img

7450

kar do G, pa povej kakšna je situacija, kaj so pa na laparo in histero ugotovili?

clock-img

02.09.2005, 09:57

clock-img

Mijavček

pencil-img

1701

čebelca ne jokat!
Naroči se pri G in povej da nimaš M, pa bodo naprej ukrepali!
Tudi jaz sem imela laparo letos, ampak maja, pa do sedaj še nič. meni je G rekla, da če čez 6 mesecev ne bo bič, naj pridem spet, ap bomo naprej gruntali kaj je narobe.
Tako, ti imaš teh 6 mesecev že za sabo, zato kar telefon v roke in naroči se pri G !
Zakaj pa si imela laparo?

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem