cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

tapetnik

clock-img

18.04.2007, 19:52

clock-img

viv_

pencil-img

9144

A kera pozna (na gorenjskem koncu) kakšnega fajn tapetnika? Nujno bi mogla dat preoblečt blazine na sedežni, ali pa kar celo sedežno. A mate kakšne ideje, kolk pride preoblačenje komplet sedežne? (2sed, 3sed, fotelj)

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

clock-img

24.04.2007, 22:53

clock-img

Anonimen

viv, jaz sem za naš kavč iskala ko budla enga tapetnika. v šk loki in okolici jih je ene par ampak je hec v tem da če ga že dobiš na telefon je pa tko zaseden da sploh nima cajt pridt pogledat (recimo tapetništvo posedi - pobrski po netu) s tem sva bla 3x zmenana pa nč. tolk časa sem iskala da mi je dojadilo in sem raj šla kupit nov kavč :)

clock-img

25.04.2007, 08:50

clock-img

bebica

pencil-img

129

Mogoče Bokal v Zmincu pri Šk. Loki.

clock-img

25.04.2007, 21:18

clock-img

robinzon

pencil-img

500

Bokal bi verjetno preoblekel, je pa precej drag, sicer je odvisno od blaga, a vseeno ni poceni.

clock-img

26.04.2007, 15:39

clock-img

Tiki

pencil-img

625

Pri nas je tapetnik Manjulov Dušan s.p., skoraj naš sosed in naredi res dobro. Cena je precej odvisna od materiala, a ta pocenga se itak ne splača. Midva sva dala za preobleko fotelja pred dvema letoma takrat 19 jurjev. Zgleda res super, poceni pa tole preoblačenje ravno ni.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem