cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

tapeciranje ali nakup novih stolov?

clock-img

05.01.2011, 10:33

clock-img

tilči

pencil-img

4202

Ali je kdo seznjanjen s tem,kaj je cenovno ugodneje,da dam pretapicirati stole,ki so drugače še čisto v redu,le blago je tako,da ga tudi z vanishom ne morem več sprati,ker sta tamala dva že vse napacala s hrano;pa bi sedaj dala kakšno tako blago gor,da samo pobrišem in se ne zažre noter;ali pa nakup novih stolov?
Hvala za vaša mnenja

clock-img

05.01.2011, 10:38

clock-img

Oceania

pencil-img

762

Ne poznam cen, ampak bi se na tvojem mestu odločila za tapeciranje.

clock-img

05.01.2011, 10:50

clock-img

PinaNina

pencil-img

143

Sicer ne vem točno kakšne stole imaš. Mi smo nekaj časa nazaj imeli še take, da si brez problemov ločil sedalo od preostalega dela stola. Potem sva v trgovini, kjer imajo barve, lake, itd. in med drugim skaj, kupila ustrezne barve (v Lj. bi lahko imel Merkur v Jami, v Šenčurju ima en, ki tapicira- baje ogromno zalogo in si kupiš le blago, Zorro Domžale) in jih nato s pomočjo spenjača (gradbena trgovina Bauhaus, Merkur, Sam) tapicirala sama. Strošek je bil takrat cca. 20 eurov.

Upam, da si dobila idejo.

clock-img

05.01.2011, 11:01

clock-img

*miska.mcc*

pencil-img

6435

enako sem naredila, kot pinanina.

....v glavnem.....komaj čakam poletje!!!!!!

clock-img

05.01.2011, 11:24

clock-img

naja17

pencil-img

2696

Midva sva tudi sama tapicirala, strošek cca. 20 eur za blago, kupljeno v jaboozu v LJ. Folk misli, da imava nove stole user posted image ...

clock-img

05.01.2011, 15:13

clock-img

StrawberrY

pencil-img

957

IZVIRNO SPOROČILO: naja17

Midva sva tudi sama tapicirala, strošek cca. 20 eur za blago, kupljeno v jaboozu v LJ. Folk misli, da imava nove stole user posted image ...

O hvala za tole informacijo!user posted image

clock-img

05.01.2011, 16:05

clock-img

TomTaylor

pencil-img

6915

IZVIRNO SPOROČILO: *miska.mcc*

enako sem naredila, kot pinanina.

tudi jaz.

Nihče vam ne more dati več, kot vam jaz lahko obljubim.

clock-img

05.01.2011, 17:28

clock-img

kalbo

pencil-img

6271

IZVIRNO SPOROČILO: tilči

Ali je kdo seznjanjen s tem,kaj je cenovno ugodneje,da dam pretapicirati stole,ki so drugače še čisto v redu,le blago je tako,da ga tudi z vanishom ne morem več sprati,ker sta tamala dva že vse napacala s hrano;pa bi sedaj dala kakšno tako blago gor,da samo pobrišem in se ne zažre noter;ali pa nakup novih stolov?
Hvala za vaša mnenja

Tapiciraj stole sama. Rabiš peno, blago in spenjač, ki ga dobiš za 10 EUR.

clock-img

05.01.2011, 21:24

clock-img

Peli

pencil-img

1910

Moj mož se je spravil pretapicirat stole in klopi, in so čist OK, tako kot je prej napisal kalbo.

clock-img

05.01.2011, 21:25

clock-img

tilči

pencil-img

4202

sem se odločila in bomo kar sami pretapicirali.Hvala vsem za odgovoreuser posted image

clock-img

05.01.2011, 21:32

clock-img

muco

pencil-img

1424

IZVIRNO SPOROČILO: Peli

Moj mož se je spravil pretapicirat stole in klopi, in so čist OK, tako kot je prej napisal kalbo.

Tvoj mož je k tavžentroža !!
user posted image user posted image user posted image

clock-img

05.01.2011, 21:39

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

05.01.2011, 22:44

clock-img

Peli

pencil-img

1910

IZVIRNO SPOROČILO: muco

IZVIRNO SPOROČILO: Peli

Tvoj mož je k tavžentroža !!
user posted image user posted image user posted image

A tok redek user posted image ?

clock-img

29.12.2023, 12:01

clock-img

vbrasa

pencil-img

4

Najbolje je če sam tapeciraš. Tako sem nabavil blago v Svet Metraže (saj je tako reklama za njih, pa vendar). Lahko tudi za koga drugega tapeciram v Ljubljani. Vlado 031 225480

clock-img

01.01.2024, 19:41

clock-img

Lelly28 RR

pencil-img

403

moj mož jih je sam tapiciral.. blago je kupil v Svet metraže, mami je šivilija in je zašila stole (kroj je dobila iz prejšnjih) in potem je en da ndela in imamo stole lepše kot tašča, ki je kupila nove user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem