cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

tanaja

clock-img

14.01.2008, 17:59

clock-img

ocka33

pencil-img

21

nasa tezava je da smo vse skozi do zdaj nekako premagovali ovire sedaj pa je prislo do nekaksne krvavitve v glavici sedaj so  opravili drenazo da je odtekla in ma vstavljeno cevkico v zgornjem predelu glavice sami ne vemo kaj to pomeni dokler se jutri ne pogovorimo z zdravnikom zanima me ce je kdo imel kaj podobnega .do danasnjega dne nikdar nisem pisal na to stran ker mi je bilo dovolj da sem prebiral in sem si ze znal pomagat se potolazit in nabrat novih moci sedaj sem obupan in prosim za kakrsnekoli podatke

clock-img

14.01.2008, 18:36

clock-img

emaa

pencil-img

7450

Te krvavitve so značilne za nedonošenčke. Mi jih sicer nismo imeli, jih je pa imela Davidova cimra v KC LJ. Kar nekaj časa je rabila, da je prišla iz zunanje drenaže na notranjo. Samo je vsak otrok drugačen, če bojo izvidi v redu, bo lahko veliko prej imela notranjo drenažo. Sicer pa vam bojo zdravniki povedali kaj to pomeni, lahko bo v redu, lahko ne, to bo pa verjento pokazal čas. Nisem kaj veliko povedala, ampak ni vedno tako temno, saj s to punčko kljub veliko krvavitvam ni nič narobe.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem