cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

tamponi

clock-img

02.08.2008, 12:55

clock-img

maktub

pencil-img

659

Slišalo se bo čudno in smešno vendar imam po porodu probleme z vsavljanjem tampona. Rodila sem pred 4 meseci. Po čisči sem začela uporabljat tampone, saj sem jih že pred porodom vandar po porodu je bilo drugače... Po nekaj korakih oz . 30 min mi je tampon kr zlezu ven, enostavno mi kr zdrsane v hlačke:? In bilo kako se premaknem, usedem , al pa pokrčeno spim , v nožnico uhaja zrak, in imam tak neprijeten občutek. Ko pa gre nazaj zrak ven je slišati kot " prdec" ;) Grozno je , saj ko nisem doma in se to zgodi se počutim tako grozno, saj imam občutek da so me vsi slišali...
Jemožno da mi vagina še ni šla skupaj, al je krivo to da sem bila kr precej šivana, presredek, notranji....pa to da je bil tamali ogromen!

Sicer se bom kr ogalsila pri ginekologinji, saj za kaj takega nisem še slišala...

clock-img

02.08.2008, 15:54

clock-img

katicka

pencil-img

280

poskusi z večjim tamponom. najbolše je da se oglasiš pri ginekologu.

clock-img

02.08.2008, 16:13

clock-img

polona5

pencil-img

188

Telo rabi svoj cajt, da gre nazaj na mesto. Boš vidla, da bo čez čas boljše - delaj vaje za mišice medeničnega dna, pa se ti bo v par mescih vse popravlo. Porod in otrok naredita pač svoje, zato pa so vaje, da jih delamo. Lp

clock-img

02.08.2008, 22:25

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

Telo rabi svoj cajt, da gre nazaj na mesto.



Že stare tete so govorile, da gre telo 9 mesecev narazen  in potem 9 mesecev skupaj.
Jaz po porodih nisem imela težav s tamponi - je pa res, da sem jih krepko kasneje začela uporabljat (po 1. porodu sploh nisem imela M, po drugem sem jo dobila nekje po 7 mesecih, po 3. pa po 20 mesecih)


_____________________________

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem