Kraj: Ljubljana / Šmartno
Starost: 33 let
Velikost: 183
Barva las: rjava
Barva oči: rjava
Poklic: gradbeni tehnik
Nebesno zanamenje: bik
JAZ, ALEŠ
Otroštvo sem preživljal na Gorenjskem, v družini z mlajšim bratom in sestro. Kot najstarejši otrok, sem zanju skrbel že od 8. leta. Odraščanje v bivši Jugoslaviji ni bilo polno dobrot, vendar je bilo urejeno, redoljubeno in strogo. Kar mi še zdaj v življenju pride prav. V otroštvu me je obkrožala narava in sem se veliko gibal v njej. V osnovni šoli sem se zelo aktivno ukvarjal z smučarskimi skoki in folkloro. V srednji šoli so se mi priljubili motocikli in pa seveda tudi ženske. Pričel sem tekmovati v motokrosu, pa me je strast minila zaradi poškodb. Z zaključkom srednje šole sem prišel živet v Ljubljano. Tam sem spoznal takratno »ljubezen« in kmalu se nama je zgodil čudež – otrok. Sledila je hitra vojaščina in pri 21. letih sem postal očka fantku Leonu. Sledila je hitra poroka, kmalu pa tudi prvi stiki z modo. Z modo sem začel naprej v Nemčiji kasneje pa tudi v Milanu kjer sem nekaj let delal z znanimi modnimi kreatorji. Sledila je enoletna pavza, ker sem urejal dom za družino. Po tem premoru se je bilo težko uveljaviti nazaj. Ker mi tujina ni več toliko pomenila, sem se pričel javno pojavljati tudi v Sloveniji. Ker z bivšo ženo nisva več govorila istega jezika, sva se pri 27. letih ločila. Z otrokom mi je omogočeno redno vzrževanje stikov in očetovstva sem zelo vesel. Po ločitvi sem kmalu imel novo vezo, ki je trajala 4 leta. Svoj kapital sem vložil v to vezo (dom), vendar se tudi ta ni obnesla, ker dekle ni sprejelo moje preteklosti (otroka). To je kratek življenjepis, iz katerega pa se težko razbere, da imam razgibano in polno življenje, s kupom dobrih in slabih izkušenj, vse pa štejem za pozitivne. Skratka, do današnjega dne zadovoljen, srečen, potešen.
Ja res je bil v Sanjski ženski