cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

svetujte

clock-img

27.03.2006, 14:16

clock-img

Anonimen

sin je bil v čet pri dr. , ker so se mu po uhici in po lički naredli mozoljžki, ki zdaj že zgledajo kot mehurjiuser posted image user posted image Dr. je rekla če je bilo kaj novega oz. kaj sprememb v okolju ri njemu, pa ni bilo!Potem pa je rkela naj nabavim bepanthen in mu mažem, da je to samo občutljiva kožauser posted image user posted image Pa nevem če je to ravno tako, se mi zdi da je vsak dan več pikic in nič kremica ne pomagauser posted image kaj naj nardimuser posted image

clock-img

27.03.2006, 14:19

clock-img

Marogica

pencil-img

10594

Pokliči jo in ji povej, da je vedno več mozoljčkov. Najbrž se boš morala priti pokazat.

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

clock-img

27.03.2006, 15:42

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

A ima mogoče vodene koze?

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

clock-img

27.03.2006, 18:41

clock-img

TVN

pencil-img

714

Ja, tudi meni se tole tako sliši kot norice (vodene koze).... Začenjajo se s pikicami po glavi in preidejo v mehurčke... Vsekakor pokliči DR.!

*** Imejte se lepo! ***

clock-img

27.03.2006, 21:53

clock-img

KODA

pencil-img

4015

Najbolje,da to vidi zdravnik.

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem