cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

sukušan

clock-img

07.04.2008, 18:01

clock-img

čaki

pencil-img

1009

je že katera bla? kaka je plaža? teta mi je napisala, da je blizu plaža  Dječji raj.
pozna katera?

clock-img

07.04.2008, 18:07

clock-img

pikalonca

pencil-img

561

Verjetno si mislila Sukošan. Jaz sem bila pred leti dvakrat tam v kampu in je bilo ok. Plaža je bila čisto zraven. Je pa kamnita. Nama je bilo vredu, čeprav se takrat ni ravno veliko dogajalo okoli, ampak midva sva se potem potepala po Šibeniku, Zadru, Kornatih,...

Kdor hoče videti, mora gledati s srcem.

clock-img

07.04.2008, 18:42

clock-img

pomar*ANČA*

pencil-img

1685

velikokrat sem bila v bibinjah in vedno smo se šli kopati v sukošan, saj se nam je zdela voda zelo čista, plaža pa iz kamčkov- tistih ki ne bodejouser posted image se pa je eno poletje pojavilo ogromno ježev v vodi. ko smo še hodili dol z družino je bilo tam zelo malo ljudi, pred dvema letoma pa toliko, da je bila plaža popolnoma zasedena. spomini iz otroštva so zelo pozitivni.

clock-img

07.04.2008, 20:58

clock-img

Laubica

pencil-img

4493

Nam je Sukošan tudi zelo všeč-prijazni ljudje in zelooo dober kruh imajo domače pekarneuser posted image user posted image user posted image user posted image

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

clock-img

07.04.2008, 23:20

clock-img

Marogica

pencil-img

10594

Katastrofa od katastrofe. Smo hodili tja skoraj 30 let, tako, da ga resnično poznam. V teh letih se je tako spremenil, da je joj. Bajta na bajto, svinjarija, pregosto naseljeno..v glavnem nič, kar bi me še vleklo tja. Smo pred 3 leti popokali prikolico, in odšli na Ugljan. Raj na zemlji.

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

clock-img

12.04.2008, 23:04

clock-img

Peteršilj

pencil-img

442

kruh pa majo res dober, tam v onem kiosku.Mi smo bli parkrat tam,ker majo eni sorodniki prikolico.

poljubček, pozdravček po zraku leti, pa tam se ustavi, kjer moj dragi živi

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem