cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

stvari za v porodnišnico

clock-img

24.10.2005, 21:29

clock-img

...taša...

pencil-img

54

Pozdravljeni!

Opazila sem, da v seznamu ''KAJ VZETI S SEBOJ V PORODNIŠNICO?'' manjka bistven podatek in t.j. poročni list oz. ne vem, kaj imate tiste neporočene za dokazovanje očetovstva??

Lp

clock-img

24.10.2005, 21:31

clock-img

Anonimen

Nič. Očeta sicer navedeš, potem pa na dom dobiš rojstni list brez vpisanega očeta. Nato mora oče iti s tem rojstnim listom na matični urad in vložiti vlogo za pridobitev novega rojstnega lista, kjer je on vpisan kot oče.

clock-img

24.10.2005, 21:35

clock-img

Anonimen

Jaz sem očetovstvo uredila še pred rojstvom na upravni enoti(mislim, da na CSD tudi lahko to urediš)Tako, da so mi po rojstvu poslali rojstni list že z podatki.

clock-img

24.10.2005, 21:35

clock-img

...taša...

pencil-img

54

jaz sem poročena, tako da pri meni velja poročni list. Bi bilo pa najbrž fajn, da bi dopolnili seznam, ker je poročni list tudi na seznamu med potrebnimi dokumenti na oglasni deski v porodnišnici.

clock-img

24.10.2005, 21:37

clock-img

Anonimen

Če si pa poročena ti pa svetujem, da imeš za vsak primer poročni list s sabo.

clock-img

24.10.2005, 21:37

clock-img

Anonimen

Ja, menda se to v zvezi z očetovstvom ponekod da urejati pred rojstvom otroka, povsod pa ne. O seznamu pa nič ne vem.

clock-img

24.10.2005, 21:39

clock-img

b.nika

pencil-img

210

Jaz nisem imela poročnega lista s seboj, ga tudi ni nihče zahteval.Povedala sem podatke o otrokovem očetu in to je bilo to.Čez cca 14 dni sem dobila po pošti otrokov rojstni list, z vpisanimi podatki o očetu.

clock-img

24.10.2005, 21:40

clock-img

...taša...

pencil-img

54

seznam je na strani ringaraja in sicer takoj ko se ti stran odpre in mogoče bi bilo fajn ,da tisti ki to ureja doda na seznam še to

clock-img

24.10.2005, 21:41

clock-img

Anonimen

Taša, to potem najbolje, če napišeš na forum O portalu, da bo kdo od ustvarjalcev videl.

clock-img

25.10.2005, 06:17

clock-img

Lunca1

pencil-img

6022

v Radovljici se da to uredit že prej na UE

clock-img

12.12.2005, 12:06

clock-img

dadica

pencil-img

556

Ali bi veljala fotokopija poročnega lista?

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem