cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

strojni ometi in tlaki

clock-img

02.07.2008, 11:57

clock-img

Anonimen

Prosim za kakšen kontakt majstrov iz LJ in okolice, Zasavja, Krškega ali Celja.

Hvala!!!!

clock-img

07.07.2008, 12:38

clock-img

tehnofil

pencil-img

3160

Hren   01/427-46-85
Ta je delal pri nas omete.

Če bi se še enkrat odločal, bi se odločil za klasične omete.

Ta pa tlake:
Besim 041/693-927

S tlaki smo zelo zadovoljni, s ceno in izvedbo. Računat je prišel šele čez ene 4 tedne user posted image , pa še kakšen popust se da zmenit. Smo pa hidroizolacijo in toplotno izolacijo ter folijo samo položili.

clock-img

07.07.2008, 21:52

clock-img

lotoska

pencil-img

768

Tehnofil, a smem vprašat zakaj bi se odločil za ročne omete?

clock-img

10.07.2008, 07:43

clock-img

Anonimen

Tehnofil, hvala. user posted image

clock-img

11.07.2008, 14:43

clock-img

tehnofil

pencil-img

3160

IZVIRNO SPOROČILO: lotoska
odločil za ročne omete?

So trdnejši. Strojni so bolj "krhki", bolj gips pa to. In pri vsakem vijaku, ki ga zašraufaš to vidiš.

clock-img

11.07.2008, 14:47

clock-img

lotoska

pencil-img

768

Tehnifil hvala. Jaz sem vedno mislila da so pa strojni boljši (mi mamo klasične).

clock-img

20.07.2008, 22:51

clock-img

alexandy1

pencil-img

18

krhkost strojnega ometa je odvisna od materijala. je pa res da vsi strumimo k čim cenejši verziji in potem tudi dobimo to kar imamo. moj mož je majstre prej vprašal kakšen material uporabljajo in kakšna je razlika v ceni in šele potem rekel da bo strojni omet vendar z materialom ki je v dogovoru. nas je omet stal 7,5 eur/ m2 in se nam nič ne kruši.nam je pa mojster zaupal da se cena ometa lahko giblje od 6 do 8 eur/m2 odvisno od nabavne vrednosti materiala.

clock-img

09.09.2010, 08:40

clock-img

delfini

pencil-img

1

TM FASADNI SISTEMI-TITAN*FASADERSTVO*TOPLOTNOIZOLATIVNI FASADNI SISTEMI*SLIKOPLESKARSTVO*OMETI*SUHOMONTAŽNA GRADNJA(KNAUF,RIGIPS,FARMACEL,STYRODUR....) MANSARD,PREDELNIH STEN,SPUŠČENI STROPOVI,OBDELAVA NAPUŠČEV....*KERAMIČARSTVO
TM s.p. 070 358 920

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem