cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

stripi za darilo

clock-img

15.08.2012, 18:08

clock-img

baby22

pencil-img

198

imam eno vprašanje, če morda kdo ve kje se da kupiti kakšno zbirko stripov ali kaj podobnega.
potrebujem za darilo za 10 letnika, ki obožuje stripe... ima kdo kakšno drugo idejo?
hvala...

UŽIVAJTE & IMEJTE SE ZELO, ZELO RADI S SVOJIMI SONČKI!!!

clock-img

15.08.2012, 22:11

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

15.08.2012, 22:12

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

15.08.2012, 22:35

clock-img

šrimpf

pencil-img

401

risar nima ravno stripov za otroke, stripbumerang je zbirka za odrsale, pa dejansko bi morala kupiti vseh žnj nadaljevanj, ker se zgodbe prekrivajo.
ena varianta (meni osebno najljubša) so nove izdaje legendarnih stripov mikija mustra, ti je že ena prilepla link od stripartnice.
lahko kupiš tudi Tintina, to imajo pri Učilih v knjigarni Felix, luštne izdaje v angleščini, kjer so po tri zgodbe skupaj, pa se dobijo v Konzorciju.
Naprej:
- Garfield - izšli sta novi dve knjižici v trdi vezavi
- Lucky luke, Iznougud - več zgodb
- Mali princ v stripu (MK)
pa seveda ne smem pozabit Calvina in Hobbsa - Nekaj pod posteljo se slini pa še ena, sem pozabila naslov.
Potem so tu še Slovenske pravljive v stripu in Grimmove pravljice v stripu, pa Pikica in Tonček; Hribci kremeniti od Marjana Mančka. Tega je v slovenščini še kaj nekaj, v angleščini pa še celo malo več.
Če se ne boš odločila za Mustra ali Tintina, ti priporočam, da se oglasiš v knjigarni Konzorcij, kjer je super oddelek s stripi, prej omenjenih dveh pa se tu žal ne dobi.

clock-img

15.08.2012, 22:37

clock-img

blaža

pencil-img

8795

Na pošti slovenije pa prodajajo še strip od Scobby dooja in Tom and Jerrija

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

clock-img

15.08.2012, 22:38

clock-img

blaža

pencil-img

8795

Če še ni bral, pa definitivno Tin tina, je mega. Moj je že lani vse prebral user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

clock-img

18.08.2012, 08:25

clock-img

baby22

pencil-img

198

štrimpf, hvala za tako obsežen spisek, nekaj sem že izbrala z njega user posted image
blaža Tin Tina sem imela v mislih, vendar je v kategoriji do 8 let, nisem bila prepričana če je to zanj, ker bo star 10 let, ampak zdaj vem da je primeren. Tom IN JERRY ne pride v poštev, je zame premalo...bi rajši kaj obsežnega... tiste zbirke z link-ov mi pa tudi "ne potegnejo" mislim, da je to za starejše otroke user posted image

hvala zelo ste mi pomagali, zdaj pa samo v akcijo iskat, kje imajo.

UŽIVAJTE & IMEJTE SE ZELO, ZELO RADI S SVOJIMI SONČKI!!!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem