cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

stresna inkontinenca

clock-img

07.04.2008, 11:40

clock-img

Maja0505

pencil-img

168

Zanima me,, če je katera imela (ima) tako imenovano stresno inkontinenco. Kakšna je operacija, koliko časa okreva po njej?
Lp 

clock-img

29.05.2008, 00:24

clock-img

lejla14

pencil-img

78

Meni zadnje čase, če recimo sedim dve uri, pa potem vstanem, ne morem zadržati vode. Sicer ne dosti, ampak toliko, da se že pošteno na hlačah vidi, ne samo spodnjih. Ne vem, ali je to "prava" inkontinenca in me tudi mene malce več zanima, če je imela kakšna podobne težave? Sem pa 4,5 meseca po porodu.

clock-img

29.05.2008, 15:50

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

Po prvem porodu je trajalo cca do 3 mesece, da je čisto izginila. Ko sem kihnila, kašljala ali se ful smejala ali na hitro dvignila na noge, mi je malo pricurljalo ven. Sem pa že takoj po porodu začela delat keglove vaje, pol malo pozabla na to, pol pa spet ful in je pomagalo.
Po drugem porodu pa so težave še hitreje izginile, ali pa jih sploh ni bilo user posted image  Je bil pa zelo lahek porod, nič se nisem raztrgala ipd. tako da mogoče zarad tega. In prav tako sem vaje delala takoj po porodu.

clock-img

10.06.2008, 20:23

clock-img

cvetka13

pencil-img

91

sEM PO PRVEM PORODU ZE 9 MESECEV IN V ZACETKU SEM KASLJALA ALI KEJ PODOBNEGA IN MI JE UHAJALA VODA. 2 mes. po porodu sme sla lavfat in mi je ful teklo. Malo sme delala keglove in  se je takoj popravilo. Se vedno pa ko kihnem raje stisnem spodaj,  ce grem tect pa se vedno ni OK.
Tocn vem, da bi mogla vec keglove delat....pa kar pozabljam. NI mi pa prijetno, ke rmoram tect z vlozkom.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem