cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

strešna kritina HOSEKRA

clock-img

12.12.2006, 16:14

clock-img

tinkamiška

pencil-img

6099

Hojla

Dejte mi nekaj pomagat prosim. Mi imamo grozne težave z to firmo. Smo naročili in plačali avans za to kritino 11.10. letos in so nam zagotovili in tako piše tudi v pogodbi, da nam bojo pokrili streho v 30-45 dni od naročila. No, streha še vedno ni pokrita in če bi vedeli, da bo trajalo tako dolgo, ne bi pri njih naročili kritine, to sva jim tudi že na začetku povedala.

kaj sploh lahko naredim? A jim lahko z čim zagrozim, ker lepa beseda nič ne zaleže, iz dneva v dan nas dobesedno nategujejo in lepih dni bo res kmalu konec. že tako je čudno, da vreme tako drži... pripeljali so kritino in zdej stoji tam pred hišo, streha pa je še vedno nepokrita, zaščitena je z folijo in podeskana, samo pokriti bi jo bilo treba.

A ima kdo izkušnje kaj narediti, da bi se malo podvizali?

Hvala in lep pozdrav

Tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

clock-img

12.12.2006, 20:52

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

O šit, sej ne morem verjet, da še vedno niso pokriliuser posted image . Pojma nimam, kaj lahko naredišuser posted image .  Upam, da ti bo kdo dal kakšen dober nasvet.

clock-img

13.12.2006, 12:46

clock-img

tinkamiška

pencil-img

6099

Ja, Jančika, še vedno nimamo pokrite streheuser posted image danes je krovec reku, da če končajo danes tam kjer so, pridejo jutri...me res zanima. Se nabira v meni in vsak čas bom eksplodirala, poklicala tja in se zdrla, pa če bo kej koristilo ali pa ne. Sej ne vem, če si me predstvaljaš kako se derem, ampak tudi to premoremuser posted image

No, upam, da bo kdo podal kakšno menje, če ne, se bom pač znašla kakor se bomuser posted image

Lp,
Tinka 

clock-img

13.12.2006, 20:30

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

To bi pa res rada vidla, kak se ti derešuser posted image user posted image user posted image .

Sem vprašala Kurisa, kaj meni, ker on se ful na te razne potrošniške zadeve spozna. In pravi, da v bistvu ni kaj narediti. Upa, da imata tako pogodbo, da bojo fajn penale plačali.

clock-img

13.12.2006, 20:51

clock-img

tinkamiška

pencil-img

6099

No sem našla tole na "gospodinjskih nasvetih" in nekaj v tem stilu sva že sama razmišljala, samo nisva vedela, da imava dejansko to pravico.
http://ringaraja.net/forum/tm.asp?m=1182749

če jutri ne pridejo se bom pa drla ja, ker ni zdravo držat tega v sebuser posted image
no ti javim jutri kako in kaj...

lp
Tinka

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem