Tukaj pa se lahko vsaka mami razpiše. Se bom tudi jaz, 27 letna mami 2 letne :roza:. Najprej ti polagam na dušo, da se ne sekiraj vnaprej, oz. se vsaj potrudi ne misliti na to kaj bo, če bo,.. pri nas so se zadeve reševale sproti in danes je stanovanje totalno drugačno kot je bilo pred letom.
Začelo se je s prti, za katere se je vlekla, ko je vstajala - sedaj ima majmi smo še mini prte na sredi mize, ki ne visijo čez, zanimive so bile vtičnice, kar smo rešili z DM-jevimi vložki in dobre-užitne so bile rože, ki so sedaj vse na višini 100 cm +. Plezali smo po zavesah, vtikali piškote in kruh z nutello v videorekorder, vtikali glavo v pralni in nosili daljince v pomivalni stoj. Vse sorte si dobil tudi v smeteh, da o slinčkih in flaškah v školjki ne govorim. Vžigali smo vse kar smo dosegli, tako da so bili konstantno v uporabi: štedilnik, televizija, pralni, pomivalni, budilke, rekorder, telefon,...
Ko sedaj to pišem se smejem, ja, ampak takrat bi jo najraje stresla s hlač- beri pleničke. Pa veš kaj je najboljše, da smo preživeli. Spustili standarde higijenično čistega in nikoli pospravljenega stanovanja in ugotovili po 3 v pralnem stroju okuhanih gsm aparatih, da je pač potrebno nekaj časa za našo :angel: ali non-stop laufat ali pa se nehat sekirat. In sem se,.. drugega nimaš.
In moj nasvet zate je lahko edino ta, sprosti se, poskrbi za najbolj nujno (vtičnice, stopnice in okna ter vrata)ter pusti :hudicek:, da naredi kar mora, da odraste in uživaj v svojem pričakovanju 9nebesa.
pozdravček od Bori in Maruše.