cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

stoli dukdalf

clock-img

26.07.2010, 11:41

clock-img

livia

pencil-img

2395

Baje so kar kvalitetni. Za tiste, kis te jih videli v živo, me zanima razlika med modelom Cha Cha in Blues oz Aspen. Iz neta ugotovim le razliko v teži stola - Cha cha je 4 kg, druga dva 2,8 kg. Jaz bi raje lažjega, da ga lahko spraviš v trugo, samo ne vem, če je potem tudi tako kompakten kot Cha Cha.

clock-img

26.07.2010, 12:51

clock-img

urška

pencil-img

3136

jaz jih imam. stoli so res super. pa jih imamo že nekaj let. res pa je, da ne vem modelov, katere imam. razlika pri njih je tudi v nosilnosti. in mi smo jih kupovali predvsem po tem. 

clock-img

29.07.2010, 18:24

clock-img

Pokora

pencil-img

1089

To je ena izmed boljših firm za kemp stole. So res zelo trpežni. Ne vem ker model imamo mi, se pa super obnesejo.
Pri nakupu bodi pozorna da so nogice vsaka posebi - da nista dve in dve povezani skupaj (upam da si predstavljaš kaj hočem reči). To je pomemno zaradi neravnih terenov - te ki imajo posamezne nogice so bolj stabilni. Isto velja za mizo.

clock-img

31.07.2010, 01:45

clock-img

viv_

pencil-img

9144

A lahko kakšen link prosim?

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

clock-img

31.07.2010, 06:51

clock-img

Pokora

pencil-img

1089

http://www.dukdalf.eu/index.php?option=com_catalogger&item=24004&Itemid=2&lang=en

Ta prvi trije modeli so taki ki imajo povezane nogice, ostali pa ne. To je sicer uradna stran, pri nas jih dobiš v Merkurju, imajo ponavadi enkrat letno kakšno akcijo, pa so potem malo cenejši, ker imajo drugače kar ceno. Samo so pa res vredni svojega denarja.

clock-img

31.07.2010, 06:55

clock-img

Pokora

pencil-img

1089

Livia, sem malo pogledala in ugotovila da imata Aspen in Blues povezane nogice. Tako da, če se odločaš med temi tremi modeli, potem definitivno vzemi Cha Cha.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem