cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

stolček za kopanje

clock-img

06.09.2004, 10:57

clock-img

TARA in MAJ

pencil-img

2287

mene pa zanima če katera uporablja stolček za kopanje in če je z njim zadovoljna ker je banjica že premajhna se moramo odločiti kaj bi bilo najboljše naš:duda: neverjetno uživa v vodi:sloncek:

clock-img

07.09.2004, 19:14

clock-img

tina.nika

pencil-img

717

Odlicna stvarca tale stolcek. Nasa Nika je stara 6m. in ga uporabljamo ze skoraj 2 m., tudi za na morje nam je prisel prav.
LP, Tina:sloncek:

clock-img

08.09.2004, 22:02

clock-img

orka

pencil-img

912

Obstajata dve vrsti ,taki ki ga uporabljas ze od zacetka je kot lezalnik in nimam izkusenj.Mi pa imamo tistega za malo vecje,take ki ze sedijo in se prilepi na banjo in smo zelo zadovoljni.
Kadar sem pa zelo razpolozena in ce imam cas grem pa ker z :duda: v banjo,takrat je sele lustno.:ups:
Je vec vode zunaj kot pa v banji.:)-
LP

clock-img

08.09.2004, 22:26

clock-img

erika

pencil-img

227

V Avstriji sem vidla tak stolček, ki se lahko tudi vrti. Ima to kakšen poseben pomen ali je vseeno, če je "fiksen"?
Tamara4

clock-img

11.09.2004, 22:36

clock-img

tina.nika

pencil-img

717

Mi imamo takega, ki se vrti, pa se ene igrace ima gor. Pa misim, da je vseeno ali se vrti ali ne, more pa se "prilepit" na bano.
LP, Tina

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem