cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

stojalo za CDje

clock-img

26.08.2007, 13:13

clock-img

ellie

pencil-img

1403

Sej ne vem, če je rpavi forum...če ne, me prosim prestavite...

Odkar sva se preselila jih več ne potrebujeva...tako da, če rabi kdo naj se javi. So pa to tista lesena stojala za 60 CDjev. Imam pa 7 črnih, 2 bukva, 1 hrast. Podarim!

Lp

clock-img

26.08.2007, 13:32

clock-img

Udb

pencil-img

5380

Waw!!! Mata pa res ogromno CD-jev! Pa sem mislila, da jih mamo mi veliko. user posted image  

clock-img

26.08.2007, 14:18

clock-img

BLAŽIKA

pencil-img

2664

Mi pa imamo velikoooo cd-jev pa jih nimamo prav kam dati, tako, da jih z veseljem posvojim, če so seveda še na razpolago?user posted image

Moja punčka je moja največja sreča.

clock-img

26.08.2007, 15:13

clock-img

ellie

pencil-img

1403

Udb jap res jih imava preveč!!user posted image  Je moj user posted image  včasih bil obseden z muzikouser posted image  Jih pa imava blizu 1000 kom. Pa vi?user posted image

BLAŽIKA tebi pa sem poslala zs.

Lp

clock-img

26.08.2007, 15:27

clock-img

Udb

pencil-img

5380

Tako na uč bi rekla da jih je okoli 600-700. PA upam da nam bo kmal zneslo it v Ikeo, ker mam eno lepo omarico ogledano. 

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem