obleke od moje mami in celo od stare mame
Pišeš da bi vintage - pa to je vintage
samo moraš lepo skombinirat.
Jaz bi na tvojem mestu dala vse iz omare na kup in potem delala kupčke - eden za stran, na drugega pa tisto kar bi se še dalo pokombinirat...In potem vidiš na čem si, pa si malo pogledaš in greš v soping...ker kar tako iz nič kupit vse novo je kar drago in nima smisla... Če imaš kakšne vintage oblekce od mame, babice jih lahko full lepo skombiniraš s kakšnimi martenskami, debelejšimi jopicami, hlačnimi nogavicami(govorim za zimo), mogoče kakšne tunike - če imaš rada bolj ohlapno itd... Pa kakšno jakno iz jeansa lahko kombiniraš na 100 in en način (jaz sem svojo najljubšo našla v sekond hand shopu v Lj)... Pa ravne kavbojke in kakšen debelejši pulover zgoraj, pa spet martenske (jaz imam sedaj njihove škornje, ne več bulerej, so bolj udobni
Torbe imam pa jaz najrajši ogromne, da gre noter vsa moja oprema. Takšne žakljaste, ponavadi so home made
Pa pišeš da še nisi stara 30, pa ti si še zelo zelo mlada, komot še kupiš kaj "najstniškega"
)
Jaz najdem kaj pametnega v Promodu, pa na Nextu, pa second hand shopi...