cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

steklokeramična plošča

clock-img

21.09.2013, 12:47

clock-img

enea

pencil-img

2440

dejte mi povedat, vse tiste, ki ste uporabnice vgradne steklokeramike, kje ste nabavile okrasne letvice okoli plošče,.. ker meni so danes v Obiju in Merkurjo rekli, da tega ne držijo, in da pride zraven plošče,... jaz pa tega pred 5 leti nisem dobila,... danes bi pa to rabila, ker smo sinoči na eni strani malo okrušili, in mi ni da bom sedaj menjala celo ploščo,.. trenutno si ne morem privoščiti 200€,...user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

21.09.2013, 12:57

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

21.09.2013, 12:59

clock-img

petea

pencil-img

5336

nimajo vse plošče okrasnih letvic - tudi naša je brez njih

za nadomestne vprašaj pri prodajalcih ali serviserjih indukcijskih plošč - ti bodo znali dati več podatkov, kaj se da kupiti

p.s.: morda lahko menjavo/popravilo plošče krije zavarovalnica, če imate opremo zavarovano

clock-img

21.09.2013, 13:15

clock-img

enea

pencil-img

2440

IZVIRNO SPOROČILO: petea

p.s.: morda lahko menjavo/popravilo plošče krije zavarovalnica, če imate opremo zavarovano

ja moram vprašat mojo agentko, če pride tudi to v poštev, ker imamo tudi stekla zavarovana, pa upam da je tudi to noter,..user posted image

clock-img

23.09.2013, 08:33

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem